Adult

Mimpi k clique lirik - Lirik Lagu Mimpi






Lirik Lagu Mimpi


TUJU Hidup wayang jalan ku like a musical, Tak buat langkah untuk jadi terkenal, Tiba masa aku GO dan blow dan set a GOAL, Pecutan terkawal under control, Terbang atas langit, Pembawaan terkawal, Rendah diri bangkit, Tak kira siapa awal, Realiti terbalik, Chorus Hidup aku bagai mimpi Hidup aku bagai mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat Hidup aku bagai mimpi Betul betul macam mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat.




Lirik Mimpi K




Alif : Hidup aku bagai mimpi Betul betul macam mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat.



Layan hasil karya muzik diorang betul-betul itu yang kita mahu.




lirik lagu k




MK : Kalau dulu duduk belakang Sekarang nak sapu rata Kalau dulu beli ticket Sekarang panggung kita punya! Lirik lagu penuh Mimpi dari Alif ft K-Clique adalah seperti berikut: β€”β€”β€”β€”β€”β€” Alif : Hidup aku bagai mimpi Hidup aku bagai mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat ingat ingat Hidup aku bagai mimpi Betul betul macam mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat.


Lirik Lagu Mimpi








Alif : Hidup aku bagai mimpi Hidup aku bagai mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat ingat ingat Hidup aku bagai mimpi Betul betul macam mimpi Banyak sudah ku lihat Semua nya ku ingat.




Description: Itu dulu lain macamcara kerja lain salam lain macam Macam salam lain kerja cara lain lain macam Macam kau tak akan faham benda yang kami buat Back to back with ma clique posisi paling kuat.

Sexy:
Funny:
Views: 6714 Date: 25.02.2022 Favorited: 107 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Di website ini, kami hanya memaparkan lirik lagu dan juga video klip lagu jika ada dari youtube.
Noki : Kapal kami dah berlabuh Gempa akan datang Turun kota yang di tumpu Penuh satu padang Cerita tentang aku Kamu takkan faham Baik duduk diam Aku pendam simpan dalam Kini, ramai sangat nak mengaku Tahu aku, kawan dulu Sama sama naik jatuh Sekali buka payung Ramai datang nak Tumpang berteduh ayy Mula dari benih tumbuh pokok Penuh buah Sampai tahap ini bukan senang Tapi banyak sangat hadap susah.
Lirik Lagu Mimpi β€” Alif ft K-Clique merupakan lirik lagu terbaru yang disenaraikan di dalam website ini untuk Alif ft K-Clique.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +345reps
    Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi) Betul betul macam mimpi (betul betul macam mimpi) Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat) Semuanya ku ingat (semuanya ku ingat) [Noki:] Kapal kami dah berlabuh. Gempa akan datang. Turun kota yang di tumpu. Penuh satu padang.
    By: AlcidesGhiggia|||https://www.facebook.com/goldenfootmonaco/photos/pcb.3064095646936666/3064094936936737/|||https://twitter.com/OldFootball11/status/811052864688812032|||https://www.youtube.com/watch?v=fx9ILCwGlYs
    +49reps
    k clique Β» lirik lagu k-clique - mimpi lirik lagu k-clique – mimpi Putar Video Klip [intro] magic potion in the compound [chorus: alif] hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi) hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi) banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat) semuanya ku ingat, ingat, ingat
    By: enThirty|||https://www.facebook.com/jolly.lisondra|||https://twitter.com/DarkShadow1130|||https://www.reddit.com/user/enThirty
    +21reps
    Website lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 Mimpi – Alif ft K-Clique samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
    By: Elle_Boogie|||https://www.facebook.com/Elle-Boogie-532377003593950/|||https://twitter.com/elle_boogiedown|||https://www.youtube.com/watch?v=xjLQROyIalQ
    +356reps
    Mari sini twenty 20 yeah! [Chorus: Alif] Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi) Betul betul macam mimpi (betul betul macam mimpi) Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat) Semuanya ku ingat (semuanya ku ingat) [Verse 5: Noki] Kapal kami dah berlabuh. Gempa akan datang.
    By: ComfyPacks|||https://www.facebook.com/IncluEnbyQueer/posts/966883207023303|||https://twitter.com/comfypacksftm|||https://www.youtube.com/watch?v=i-zsuwa00rE
    +156reps
    Ride around white Viva, ooh yes I tease her. When she said β€œI need ya”. G, vista la vista hah! Eh I got shocked!, Jadi aku layan aku jadi syok, Syok macam mimpi, jadi aku terus lock, Rockin with my clique now you know we don’t stop, Takkan pernah stop cause we rockin at the top. Lady, you know how we do, when we do.
    By: gellyberry|||https://www.facebook.com/GellyberryTeam/|||https://twitter.com/GellyberryTeam|||https://www.youtube.com/channel/UCEnvEs3GWadmHPr7zKGWmRQ
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA