Adult

Resepi nasi briyani - Resepi Nasi Beriani Mudah Sangat Dengan Ayam Goreng Mamak Special. Memang Best!




NASI BERIANI GAM ASLI MUAR di AIDIL ADHA



NASI BERIANI GAM ASLI MUAR di AIDIL ADHA








Masukkan Isi Ayam Seterusnya masukkan isi ayam tunggu sehingga ayam masak.

Biarkan air bawang ini sejat sedikit.


Resepi Nasi Briyani Pakistan






Siap, boleh letak telur rebus dalam nasi.



Balik dari Shah Alam, terus ke Thomson Hospital kerana cucunda kami terpaksa ditahan kerana jaundice.

Tumis Bahan Mula-mula sekali, panaskan marjerin dan tumis Rempah 3 sekawan ni maksudnya kayu manis, bunga lawang dan buah pelaga.



Apabila mula panas, masukan minyak masak diikuti dengan Minyak sapi.




Description: Aroma semerbak satu rumah!.

Sexy:
Funny:
Views: 6713 Date: 30.01.2023 Favorited: 4 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Masukkan beras ke dalam periuk nasi dan bahan tumis tadi bersama-sama sukatan air yang cukup untuk seperti biasa.
Nak buat nasi beriani jer tapi resepi nak buat salad dan ayam masak merah pun ada.
Nak masak sempoi je, ikut je cara masakan dan tips masakan nasi briyani ini.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +230reps
    Resepi Nasi Briyani Bahan-Bahan: 4 cawan beras basmathi 5 cawan air 1 cawan susu cair 3 helai daun pandan – disimpul & ikat 100 gm kismis 100 gajus – digoreng 5 sudu besar minyak sapi untuk menumis Garam secukup rasa Daun sup dan bawang goreng untuk hiasan Bahan Tumis (Kisar) – 6 biji bawang merah 3 ulas bawang putih 4 cm halia Rempah Tumis –
    By: ConvenientAmnesia|||https://www.facebook.com/Glory-To-Your-Name-684567701575017/posts|||https://twitter.com/sherrinokaoi|||https://www.reddit.com/user/ConvenientAmnesia
    +120reps
    Oleh kerana lauk pauk yang digandingkan dengan nasi beriani ini banyak, jadi saya terpaksa membuat entri berasingan untuk daging beriani, ayam masak merah dan acar timun. Klik di SINI untuk resepi Daging Beriani, di SINI untuk resepi Ayam Masak Merah. Yang Acar timun, klik di SINI. Serious sekali masuk mulut acar timunnya, dalam hati terus.
    By: archyonrails|||https://www.facebook.com/Sholyk97|||https://twitter.com/ArchyOnRails|||https://github.com/archyonrails
    +379reps
    Resepi Nasi Beriani Simple Bahan-bahan Beras (saya guna Moghul Basmathi – rendam setengah jam dan tos kan) Rempah Beriani Mak Siti Bawang besar – dihiris Halia – dihiris Tomato – buang biji dan hiris Rempah tiga sekawan (kayu manis, bunga lawang, buah pelaga) Kiub pati ayam Daun pandan Susu sejat setengah tin Marjerin Cara-cara 1. Tumis Bahan
    By: agentsofdisrupt|||https://www.facebook.com/agentsofdisrupt/|||https://twitter.com/nixcraft/status/1092380457646211073|||https://agentsofdisrupt.net/
    +225reps
    RESIPI NASI BRIYANI SIMPLE Bahan-bahan: 1 kg beras basmathi, rendam 1/2 jam dan sejatkan 1 sudu besar minyak sapi 5 sudu besar marjerin planta ( atau apa-apa marjerin pun boleh) 3/4 tin susu cair 1 biji bawang besar, dimayang halus 3 ulas bawang merah* 5 ulas bawang putih* 2 inci halia* (*dikisar halus) 1 batang kayu manis 3 kuntum bunga lawang
    By: Capta1nAsh|||https://www.facebook.com/Capta1nAsh|||https://twitter.com/WWECreative_ish/status/983190769954680833|||https://m.youtube.com/user/RomanceOfHelenTrent
    +348reps
    Set aside chicken and strain the oil from the pan. Heat some of the strained oil again. Add onions, garlic and sautΓ© till softened. Add cardamom, cinamon, cloves, pepper powder, turmeric powder and pandan leaves. Stir till aromatic. Add chicken (or mutton) and stir-fry for a few minutes. For chicken: Add 1- 1 1/2 cups water and cook, covered.
    By: danoxyo|||https://www.facebook.com/daan.danoxyo|||https://twitter.com/OverwatchCaval/status/950611328602918912|||https://www.youtube.com/channel/UCvWKyQY4MB2Y6w7-P20bI1g
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA