Adult

Kek lapis coklat cheese - The Masterpiece: kek lapis Cheese Coklat chip







Lapisan keknya cukup rasa, tak terlalu manis walaupun guna secawan gula, tak pahit sangat sebab ala serbuk koko 3 sudu je pun hehe.








Resepi Kek Lapis Chocolate Cheese Yang Moist Dan Super Sedap. Mudah Je Buantnya, Jom Cuba!


Tu yang aku hidang kosong je hahaha Apa-apa pun, craving memang satisfied.



Lepas masak, curahkan layer cis putih kukus hingga masak.


Masak tak jadi: Kek coklat lapis cheese kukus


Kalau anda nak sedikit kelainan, bahagian keju tu boleh tambah sedikit parutan kulit oren atau kulit lemon berserta sedikit jusnya dalam 1 camca teh....





Bakar di oven 160 deg C - selama 60 mins.


Description: Butter 170 gm.

Sexy:
Funny:
Views: 6033 Date: 26.03.2022 Favorited: 25 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +194reps
    kek lapis coklat cheese (resipi noy yullan) loyang 8” x 8” x 3” atau 8” x 8” x 3.5” adunan coklat 400 gm mentega (unsalted pure butter seperti anchor, scs dll) 450 gm gula halus 1 sdk esen vanila 4 .
    By: BTallack|||https://www.facebook.com/btallack|||https://twitter.com/brennantallack|||https://www.deviantart.com/btallack
    +342reps
    Satu bahagian dimasukkan pes coklat, gaul rata dan dua bahagian lagi dimasukkan pewarna kuning makanan. Kacau rata2. Masukkan tin ke dalam oven selama 3 minit. Keluarkan dan lapis dengan bancuhan warna kuning sebanyak 4 camca besar, ratakan dan bakar 5-7 minit atau hingga perang.
    By: chorongi|||https://www.facebook.com/chorongi.hunt|||https://twitter.com/Iam_ChorongRP|||https://www.youtube.com/watch?v=HfBATH6QV-M
    +233reps
    Kek Lapis Kukus Cheese Coklat cream cheese • biji telur • gula • sb air (ganti susu kotak pun boleh) • sudu besar tepung gandum • tepung gandum* • biji telur • sb serbuk koko* Aznie Khasri Kek Coklat Cheese Berhantu
    By: centro99|||https://www.facebook.com/centro99|||https://twitter.com/Centro99/media|||https://www.youtube.com/watch?v=YqkrOAuzYHw
    +27reps
    CARA PENYEDIAAN KEK LAPIS CHOCOLATE CHEESE : Campurkan bahan A dan bahan B. Kemudian, sebatikan. Bahagikan kepada 2 bahagian iaitu 1 bahagian plain dan 1 bahagian lagi dicampurkan dengan coklat yang dicairkan dengan pewarna coklat. Ambil loyang bersize 8, lapikkan dengan baking paper. Panaskan oven pada suhu 200C untuk api atas dan bawah.
    By: emipk|||https://www.facebook.com/empikcom/|||https://twitter.com/emipk|||https://www.youtube.com/watch?v=wDeXjuABleQ
    +190reps
    UNTUK LAPIS KEJU :Putar krim cheese n gula hingga sebati n licin. Masukan telur n putar hingga kembang, tambah tepung n air putar lagi hingga tidak berbintil bintil. UNTUK KEK KUKUS COKLAT LAPIS CHEESE: Tuang 1 bahagian kek coklat ,ratakan n tutup permukaan loyang ngan aluminium foil,kukus lebih kurang 20 minit ngan api sederhana. Pastu tuang.
    By: Cuckmin|||https://www.facebook.com/gibme4skin/|||https://twitter.com/cuckmin|||https://www.youtube.com/watch?v=QG02Us9-u2U
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA