Adult

Pengerusi prasarana pakai mask terbalik - Tak Pakai 'Face Mask' Semasa Sidang Media Prasarana, Polis Siasat Tajuddin



Semua jenis sekeola, KOLEJ Mtrik, IPG, Bil.




10 cara perbaiki sidang media Pengerusi Prasarana


He is fucking liability to UMNO BN.













Dah mcm dulu2 balik.....













Minyak sayur2an dn 2.


Description: Dalam mimpinya, datanglah ayahandanya dalam wajah yang tenang dan ceria.

Sexy:
Funny:
Views: 6533 Date: 25.08.2022 Favorited: 58 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Salah satu keistimewaan usia 40 tahun tercermin dari sabda Rasulullah saw.
ILMU lebih utama kerana orang yang punya harta akan dihisab pada hari kiamat sedangkan orang yang punya ilmu pula diberi syafa'at pada hari kiamat.
Penting juga penggunaan telefon bimbit dalam keadaan sebegini.

Hot Categories

Latest Comments

    +264reps
    1. PAKAI face mask. 2. Baca teks rasmi yang disediakan oleh kumpulan pakar dan high management Prasarana. 3. Tak perlu pegang mikrofon. Dah beratur punya banyak mikrofon dengan stand masing-masing depan itu. 4. Bagi mikrofon di tangan kepada wartawan untuk tanya soalan. 5. Guna Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris secara betul dan teratur. Jangan rojak …
    By: AlanaDev|||https://www.facebook.com/Selfie-Cam-Editor-Pro-1444152802541809/|||https://twitter.com/alanadev|||https://www.surgebook.com/_victoria_todavchich_/poem/ne-znayu
    +284reps
    PETALING JAYA: Prasarana chairman Tajuddin Abdul Rahman is being investigated over whether he had breached Covid-19 SOPs during yesterday’s press conference at the KLCC LRT station. Tajuddin was.
    By: DoubleWagon|||https://www.facebook.com/designedfortwins/posts/2777120695746909|||https://twitter.com/Herp_tube|||https://www.youtube.com/watch?v=7wqg0OUBtPw
    +266reps
    Tajuddin dilantik sebagai pengerusi Prasarana pada 11 Mei tahun lalu. Jurucakap Kementerian Kewangan mengesahkan kesahihan surat tersebut. Pemecatan beliau menyusul kejadian kemalangan LRT dua.
    By: ForgottenAnimals|||https://www.facebook.com/ForgottenAnimals.org/|||https://twitter.com/forgottenanimal|||https://www.youtube.com/channel/UCvUndmlWYSff1yolA27iBrA
    +48reps
    Sudah tentu nombor satu kita tak nak lah pengerusi yang macam tu. Pengerusi yang pakai face mask terbalik tu kan itu mungkin bukan isu besar tapi isunya kita aa pengguna mempunyai hak aa aa YB masa berforum dengan kita aa memberi jaminan tidak ada paksaan dalam aa vaccination tidak ada paksaan pasal hak antara hak pengguna adalah hak untuk memilih.
    By: Aruu|||https://www.facebook.com/Jottihasan90/|||https://twitter.com/DeputyARUUU|||https://www.youtube.com/watch?v=mDncYVA_pUw
    +11reps
    Parliamentary Hansard on April 6, 2015 (POTA voting)
    By: felix_the_hat|||https://www.facebook.com/Felix-The-Hat-305500093306397/|||https://twitter.com/felixhat|||https://www.youtube.com/watch?v=zX0HpIC2CSU
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA