Adult

Nasi minyak che nom - Nasi Lemak Bungkus Resepi Che Nom













Masukkan santan dan kacau perlahan dengan api sederhana.





In syaa Allah, pasti terliur disaat menantikan azan berkumandang.


Nasi Minyak dan Ayam Masak Merah Sangat Sedap (A Keeper Recipe)






Tips : Kalau masak nasi 7 cawan untuk ramai makan, guna air 9 cawan dan susu segar 5 cawan dah cukup.


Description: Semasa zaman kecil di kampung, nasi minyak adalah nasi yang dikira special buat saya.

Sexy:
Funny:
Views: 3134 Date: 03.09.2022 Favorited: 140 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +280reps
    'Nasi Minyak' or oil rice is cooked with clarified butter and a mixture of five types of spices. Many recognized this fragrant rice from its significant shade of bright yellow. This rice is widely popular in Indonesia, Malaysia and also Singapore. 4.67 stars Nutrition per Serving Calories 727 kcal Carbs 121 g Fat 21 g Protein 15 g Robin Robin
    By: Directioneer|||https://www.facebook.com/Directioneer-272820666179320/|||https://twitter.com/MADirectionerr|||https://www.youtube.com/watch?v=xe3hMnd8M9g
    +160reps
    Resepi asal ayam kuzi ni daripada chef wan, tapi che nom ada olah sedikit je mengikut kesesuaian sendiri. Ianya sangat sedap, pekat dan harum, hasil dari gabungan rempah pelbagai bahanbahan. Ayam goreng berempah yang diperap bersama pelbagai jenis campuran rempahr, dipadankan nasi lemak kukus yg lembut dan fluffy.
    By: bangsbox|||https://www.facebook.com/Nordjyllands-Kystmuseum-171221459562585/|||https://twitter.com/CrisCrash|||https://www.youtube.com/channel/UC5fMICgr-_67-F7v6vXsTYA
    +327reps
    Pewarna kuning Minyak jagung 2 sudu besar minyak sapi Cara cara: Panaskan minyak jagung dan minyak sapi. Tumis bahan penumis dan bawang besar serta bawang putih sehingga wangi. Masukkan beras yang telah ditos dan digoreng seketika. Masukkan susu cair, garam dan sedikit pewarna. Akhir sekali tambahkan air secukupnya.
    By: Frenzy_Gaming|||https://www.facebook.com/frenzygaming01/videos/215564009714063/|||https://twitter.com/Frenzy_gg|||https://www.youtube.com/channel/UCc-pkQRI22rZ5sl-N678JCA
    +288reps
    Resepi Asal Ayam Kuzi ni daripada Chef Wan, tapi Che Nom ada olah sedikit je mengikut kesesuaian sendiri. Ianya sangat sedap, pekat dan harum, hasil dari gab .
    By: friendofmany|||https://www.facebook.com/KilroysAdventures/posts/887354264942015|||https://twitter.com/Dannygravy|||https://www.reddit.com/user/friendofmany
    +293reps
    Hi semua, untuk kali ini Che nom sediakan nasi lemak bungkus sebab rindu nak balik kampung tapi tak boleh sebab PKPB. Jadi kenalah buat sendiri kat rumah. Kat kampung Che nom memang banyak dijual nasi lemak bungkus kecil-kecil untuk sarapan pagi. Memang best sangat. Makan pula dengan kopi O atau teh O, sedap tak terkata.
    By: Deleore|||https://www.facebook.com/deleore.ore|||https://twitter.com/deleore4|||https://www.youtube.com/user/deleore4
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA