Adult

Sabun luffa hilang daki - Fluffy Luffa Review










Fluffy Luffa Review


Lutut Lutut juga sama seperti siku.












5 Cara Hilangkan Daki Di Badan Ketika Mandi, Baru Bersih


Kat leher tu banyak lagi daki.



The fine grains within the soap are going to exfoliate, getting your skin rid of the dead skin cells and giving it a nice glow.

Setiap kali mandi, pastikan bahagian belakang leher dicuci dengan.


5 Cara Hilangkan Daki Di Badan Ketika Mandi, Baru Bersih





Description: Telinga Sama seperti leher, bahagian belakang telinga juga sering diabaikan, terutamanya pada bayi.

Sexy:
Funny:
Views: 3418 Date: 29.03.2022 Favorited: 8 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

The soap has a lovely smell and lasts for a good amount of time.
Pastikan setiap kali mandi, anda cuci bahagian belakang telinga dan keringkan dengan betul untuk mengelakkan kelembapan.
Pelipat belakang lutut juga jarang disental sewaktu mandi menyebabkan daki mudah berkumpul di bahagian tersebut.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +179reps
    It can be used by women, men and teens. The fine grains within the soap are going to exfoliate, getting your skin rid of the dead skin cells and giving it a nice glow. The soap will help you remove dark areas on your body such as underarms, ankles, knuckles, and also private parts as well. It moisturizes and hydrates your skin, and will help.
    By: enfiel|||https://www.facebook.com/Royal-Enfield-Bali-1315143541946439/|||https://twitter.com/enfiel_luka|||https://www.youtube.com/watch?v=cD8TLtbjuxM
    +161reps
    Ada masalah daki yang degil berkerak terutama di kawasan leher, ketiak atau sekitar tumit ?? apatah lagi jika dah kahwin bila pasangan tengok terus switch off 😁😁 Cubalah Luffa Soap Sabun Hilang Daki yang telah terbukti berkesan yang telah terjual lebih 1 JUTA unit seluruh dunia.Kini ada boleh dapatkannya di Malaysia.
    By: BaselineVitals|||https://www.facebook.com/EMS-Culture-of-Safety-225313590830032/posts/|||https://twitter.com/baselinevitals|||https://www.youtube.com/watch?v=uVl7n2XqRM8
    +400reps
    Padahal hari2 tonyoh sabun tapi tak hilang jugak Tapi sebab daki tu degil sangat Jom tengok Fluffy Luffa Soap ni.
    By: cmikesell|||https://www.facebook.com/RodanFieldsLashBoost/|||https://twitter.com/cmikesell|||https://www.youtube.com/channel/UCdYvBXY52FbzcqsCyNT6cFg
    +387reps
    Rasa tak bestkan Rasa mcm badan tak mandi je. Padahal hari2 tonyoh sabun tapi tak hilang jugak. β€œBUKAN SEBAB TAK MANDI ATAU PENGOTOR. tapi sebab daki tu degil sangat. Kami faham. β€œ. Takpe setiap masalah tu ada penyelesaian dia. Jom tengok Fluffy Luffa Soap ni.
    By: FuckVeggies|||https://www.facebook.com/EatMoreBeFit/posts/741547929348275|||https://twitter.com/JonesVivianne|||https://www.reddit.com/user/Jesse-Cox
    +67reps
    Jangan Lupa 5 Anggota Ini! Ini cara hilangkan daki supaya anda lebih bersih dan segar selepas mandi. 1. Siku. Seeelok-eloknya, tiap kali mandi, sapu exfoliating cream pada siku dan gosok mengguna loofah. Daki dan sel mati akan mudah tertanggal. Untuk memutihkan siku, sapu dengan jus lemon. Foto Kredit: cyberspaceandtime.com.
    By: dwcoach|||https://www.facebook.com/DWcoach/|||https://twitter.com/DWCoachJae|||https://www.youtube.com/user/DWCoachJae
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA