Adult

Ladang nipah kipli - Unique Restaurant


Ladang Nipah Kipli, Sanglang at Perlis, Malaysia / Rolling Grace




Ladang Nipah KIPLI ni dia pun tak pernah sampai walaupun dah berkurun duduk Kangar...










10 Tempat Menarik di Perlis Indera Kayangan Patut Anda Pergi


Enjoy delicious seafood at Api-Api Ikan Bakar Image via apiapiikanbakarkualaperlis Instagram Looking for good eats in Perlis? Constructed footways enable visitors to enjoy stunning views and take in its serene surroundings Location: Taman Melati, 02400 Kangar, Perlis 16.


22 Top Things To Do In Perlis For Your Next Vacay




Menu yang wajib korang cuba jika singgah di sini adalah sudah semestinya ikan bakar Kuala Perlis jenis ikan terpulang kepada selera masing-masing , satu lagi makanan laut yang teringin kami rasa adalah mentarang.





Jangan tidak tahun mentarang di sini cukup popular dan mempunyai beberapa jenis cara masakan seperti bakar dan masak pedas.


Description: Aduhh tak leh tahan rasa macam nak pergi lagi.

Sexy:
Funny:
Views: 3642 Date: 26.10.2022 Favorited: 10 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Pada ketika ini, padi yang selepas dituai akan membiarkan sawah kosong, namun rakyat Perlis begitu kreatif dan telah menganjurkan Pesti Angin Timur buat rakyat Perlis dan sekitarnya.

Hot Categories

Latest Comments

    +207reps
    Ladang ini juga menyediakan kemudahan tapak perkhemahan untuk aktiviti berkumpulan. Kunjungan ke Ladang Nipah Kipli akan membantu membebaskan anda dari permasalahan diri anda di samping merubah anda menjadi seorang insan yang tenang serta berfikiran luas dan terbuka. Untuk keterangan lanjut dan tempahan, sila hubungi Kipli +6012-565-7969
    By: Effectx|||https://www.facebook.com/EffectxHair/|||https://twitter.com/g_effectx|||https://www.youtube.com/channel/UC3_RErXFVwv7u2f80ANL8ug
    +303reps
    Ladang Nipah Kipli is located in Kampong Tanah Timbul, Sanglang. Description. Facility
    By: 666cookie666|||https://www.facebook.com/666Cookie666|||https://twitter.com/666cookie666|||https://www.instagram.com/666cookie666/
    +154reps
    So kami tiba di Simpang Empat dalam pukul 4.30 petang camtu terus menghala ke Kuala Sanglang sebelum sampai pekan Kuala Sanglang tu dah nampak papan tanda heading LADANG NIPAH KIPLI, KUALA SANGLANG,KUALA PERLIS .so ikut je papan tanda tu yerr .
    By: Agawell|||https://www.facebook.com/agawell|||https://twitter.com/agawell/status/985133914808291330|||https://www.tripadvisor.com/Profile/AGawell
    +122reps
    Kipli’s Nipah Palm Farm Situated north of Malaysia at Kampong Tanah Timbul, Kuala Sanglang, State of Perlis, Kipli’s Nipah Palm Farm is meticulously planted with over 2,000 trees of Nipah Palm that produces deliciously sweet fresh nipah juice which traditionally known for its medicinal values.
    By: doctoryiff|||https://www.facebook.com/geekystevencomedy/posts/1528627970634893|||https://twitter.com/ImLightningSam|||https://www.reddit.com/user/doctoryiff/
    +37reps
    Good time to go would be late afternoon - more cooling (closing time 7.00pm) To find the place if you are traveling from Alor Setar to Kangar, look out for the Ladang Nipah Kipli sign board after the Kedah/Perlis border. Take a left to Kuala Sanglang and follow the signboards.
    By: Becki_Minaj|||https://en-gb.facebook.com/public/Becki-Minaj|||https://twitter.com/nikkidan30|||https://www.youtube.com/channel/UCJ6lhpmYE49uTgxC2hKOYcA
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA