Adult

Hartal maksud - Hari Hartal





Sejak zaman "bosskur" lagi sebenarnya.







Bukan hanya itu, tidak ada standard yang jelas dan telus atau penilaian yang tepat untuk pemilihan jawatan jangka panjang.

Memang jauh beza maksudnya dengan hartal.









Masa Hartal ini dibuat, tiada satu pun kedai, restoran atau pejabat dibuka.

Kat sini mungkin sesetengah netizen ni tak faham yang bekerja dalam profession perubatan ni tak sama macam profession yang lain.



Actually, sebelum bumi Malaysia ni berstatus Tanah Melayu lagi dah terjadinya hartal ni.



Apakah alternatif yang dicadangkan oleh PUTERA-AMCJA? Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka.





Tapi disebabkan hak bersuara diorang tak diendahkan, so diorang terpaksa laksanakan hartal sebagai tanda protes tentang nasib yang dialami doktor-doktor kontrak ni.


Description: Kementerian Kesihatan Malaysia juga membuat satu kenyataan di halaman Twitter sebagai tanda penghargaan kepada frontliners.

Sexy:
Funny:
Views: 8058 Date: 30.05.2022 Favorited: 142 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +397reps
    A hartal is a mass protest, often involving a total shutdown of workplaces, offices, shops, and courts of law, and a form of civil disobedience similar to a labour strike. In addition to being a general strike, it involves the voluntary closure of schools and places of business. It is a mode of appealing to the sympathies of a government to.
    By: call-me-neo|||https://www.facebook.com/Call-Me-Neo-1960181210678640/|||https://twitter.com/call_me_neo|||https://www.youtube.com/watch?v=GW7LJv9AXmY
    +13reps
    Apa itu hartal? yang dimaksud dengan hartal adalah kata yang memiliki artinya, silakan ke tabel. hartal biasanya ada dalam kamus atau glossary berikut ini untuk penjelasan apa arti makna dan maksudnya. Pengertian hartal adalah:
    By: dogsndoughnuts|||https://m.facebook.com/Dogsndoughnuts/|||https://twitter.com/DogsnDoughnut|||https://www.reddit.com/user/dogsndoughnuts/
    +36reps
    Jika dilihat dalam Kamus Dewan Perdana (2020), terungkap perkataan hartal yang terdiri daripada dua makna, iaitu makna pertama membawa maksud bedak air berwarna kuning, dibuat daripada campuran beras, kunyit, cekur dan bunga-bungaan, disapukan pada bahagian tertentu badan dan dianggap dapat menghilangkan bala, meredakan sawan dan sebagainya.
    By: exfcosplay|||https://www.facebook.com/exfcosplay|||https://twitter.com/EXFCosplay|||https://www.youtube.com/watch?v=Ml_xuAD_zww
    +92reps
    “Hartal adalah secara beramai-ramai memilih untuk ‘mengasingkan diri’ daripada aktiviti normal. Ia merupakan bentuk keingkaran awam yang lebih tinggi. Itulah sebabnya ia tidak selalu berlaku, dan apabila ia berlaku, pihak berkuasa dan berkepentingan dalam masyarakat perlu mengambilnya sebagai satu petanda yang serius, ujarnya.
    By: Chiburger|||https://www.facebook.com/تشي-برجر-ChiBurger-1985298838424654/|||https://twitter.com/chiburger|||https://www.dell.com/community/user/viewprofilepage/user-id/1514905
    +33reps
    Pada hari ini, 26 Julai 2021 tepat jam 11.00 pagi, seramai 5,000 orang pegawai perubatan kontrak dijangka akan mengadakan mogok dengan ‘walk out’ secara besar-besaran. Gerakan tersebut menggunakan kolektif yang dikenali sebagai Hartal Doktor Kontrak bagi mengelakkan nama mereka dikenal pasti dan berdepan kemungkinan diambil tindakan. Ini merupakan kali pertama kali dalam sejarah negara.
    By: GBR2019|||https://th-th.facebook.com/garminbluerun/videos/252452322307459/|||https://twitter.com/Gbr2019_Tours|||https://www.youtube.com/watch?v=wBLf0lcs4wY
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA