Adult

Dia anak jeneral episod 22 - Dia Anak Jeneral by Hezzy Azra



Overall, I suka sangat-sangat dengan story ne… and I strongly recommend it! Entah bagaimana, Syirin berkenalan pula dengan Zakhif, kontraktor yang bertanggungjawab menyiapkan kerja-kerja pembaikan di rumahnya.



Sangat berbeza jika hendak dibandingkan dengan makanan segera yang menjadi kegilaan kita di hari ini.







Harap muka dan pangkat je tapi tidak bertanggungjawab.









I suka sangat dengan watak Zakhif.





Pertemuan pertama antara Syirin dan Zakhif semasa Zakhif sedang ubahsuai tiles kamar mandi dalam bilik Syirin and apparently, sampai pulak nampak mahkota Syirin.

Harap muka dan pangkat je tapi tidak bertanggungjawab.



Cerita yang menarik, tak ada tengku2, datuk datin.


Dia Anak Jeneral by Hezzy Azra





Description: Siapa yang lempang Syirin.?

Sexy:
Funny:
Views: 3153 Date: 31.05.2022 Favorited: 130 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Seperti biasa novel ni agak cliche jalan ceritanya tapi ada sedikit twist yang membuatkan ada kelainan pada jalan ceritanya dan tema novel itu sendiri!
Syirin pulak had always had her parents by her side… selepas kahwin, memang akan ada rasa kehilangan, lebih-lebih lagi when the father anggap macam ada tak ada je depan dia.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +380reps
    Dia Anak Jeneral Episod 20. Berhati-hati kepada ibu bapa yg ada anak ramai ketika shopping tu, jangan sampai tersalah bwk anak patung pulakk . Anak da garu kepala tgok bapak dia. Hahaha. Berhati-hati kepada ibu bapa yg ada anak ramai ketika shopping tu, jangan sampai tersalah bwk anak patung pulakk . Anak da garu kepala tgok bapak dia. Hahahakr.
    By: gallo29|||https://www.facebook.com/YeahFrateGalloTola/|||https://twitter.com/roy_gallo29|||https://www.youtube.com/watch?v=Wj1co56hl04
    +239reps
    Dia Anak Jeneral Ep18 Dia Anak Jeneral Ep19 Dia Anak Jeneral Ep20 . Search Dia Anak Jeneral Episod 03. SkyUnic Drama. 43:13 22. Berhati-hati kepada ibu bapa.
    By: DollyFlesh|||https://www.facebook.com/Suicidal-Rap-Orgy-217230988423740/posts|||https://twitter.com/TampornRatKing|||https://m.youtube.com/channel/UCNWiVmiImEvK7VgluBB1DFQ
    +183reps
    Episod pertama Dia Anak Jeneral di Selekta Prima TV2. Repost with corrected aspect ratio 16:9. Tak perlu lagi kena tengok Fattah kena penyek.
    By: EJCube|||https://www.facebook.com/ExtremeJcube/posts/1966712946990851|||https://twitter.com/CuffsTheLegend/status/1161088671929511936|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLbS18EjcubE0x0tJIPMSTQCnHMbzly26o
    +254reps
    JUDUL : DIA ANAK JENERAL JUMLAH EPISOD : 26 episod TARIKH TAYANGAN : Mulai 24 Januari 2017 WAKTU SIARAN : Rabu & Khamis, 8.30 malam SIARAN TV : Slot Selekta.
    By: AmWinnie|||https://www.facebook.com/ShortQuotess/posts/523980778312401|||https://twitter.com/amwinnie|||https://www.youtube.com/watch?v=AaIEFyLk8dU
    +291reps
    Berikutan itu, satu drama bersiri yang diadaptasi daripada novel tulisan Hezzy Azra mula ditayangkan di Radio Televisyen Malaysia (RTM) TV 2 bermula 24 Januari sebanyak 26 episod. Di sini MH nak kongsi 4 perkara kenapa drama harus ditonton oleh semua lapisan masyarakat. 1. Adaptasi Novel.
    By: Aryma_Saga|||https://www.facebook.com/youssef.kihel.3|||https://twitter.com/Aryma_Saga|||https://trollo-epub.blogspot.com/2017/06/ryuuou-no-oshigoto-vol1-lnepub.html
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA