Adult

Checklist barang baby ke hospital - Senarai Barang Baby Ke Hospital. Checklist Ibu Juga Penting!





Tak adalah kita buang masa nak patah balik rumah atau kena beli yang baru kan.




Checklist Barang Baby Lengkap 2021




Bukan apa dah banyak kejadian, kelahiran mengejut.





Sebaiknya beli dypers newborn yang pack kecil 10 keping sahaja.



Nursing bra pula untuk memudahkan anda untuk menyusu.

LMC pun tak beli lagi.







Mungkin senarai barang baby ini tidak lengkap.

Letak dalam kereta siap- siap! Shopee dan Lazada kan ade.



In case ada termuntah ke, terkotor ke boleh tukar.



Sediakan banyak dalam beg sebab biasanya kita akan lupa mana kita letak.


Description: Ada tu yang alas lampin buat bantal and bedung buat alas.

Sexy:
Funny:
Views: 3595 Date: 21.01.2023 Favorited: 139 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +238reps
    By: Fair-Sun|||https://www.facebook.com/FairSunFarm/|||https://twitter.com/Fair_Sun|||https://www.youtube.com/watch?v=sJ8PCFYJPF0
    +384reps
    By: Fiesta25|||https://www.facebook.com/shopkikilarue|||https://twitter.com/somos_fiesta25|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLU1946SMpavw_zNinwpSNE6IG2cIsJQq6
    +184reps
    By: bobbytron|||https://www.facebook.com/BobbytronDJ/|||https://twitter.com/TronBobby|||https://www.youtube.com/watch?v=wZRpvegVz9Y
    +97reps
    By: dalooram|||https://www.facebook.com/Dalooram-dass-2097680456970944/posts|||https://twitter.com/DassDalooram|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLpvpELc6isxmBsQanLEein5pkKKIzs6PQ
    +73reps
    By: flexharder|||https://www.facebook.com/SwaveNation/posts/10158206511696079|||https://twitter.com/trishaluna|||https://www.instagram.com/explore/tags/flexharder/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA