Adult

Titisan hujan ipoh - 5 Resepi Kuih Titisan Hujan Viral 2022 (Raindrops)




HUJAN ASID: SATU KAJIAN AWAL DI IPOH, PERAK (ACID RAIN: A PRELIMINARY STUDY IN IPOH, PERAK)




Anita Singh, Madhoolika Agrawal.





Waktu tu malam dan cuaca pula sejuk.



Benda viral ni hype je lebih kan? Acid Rain, Cause, Effect and Control Strategies.

Water, Air and Soil Pullation 141: 349-382.









Dia lah insan yang bertanggungjawab memperkenalkan Kuih Titisan Hujan kepada aku.

Maksu guna mangkuk tupperware heheheh, hentam ja.






Description: Nama lain kuih ini ialah Raindrop Cake.

Sexy:
Funny:
Views: 3602 Date: 11.02.2023 Favorited: 88 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +91reps
    Ramailah buat food hunting mencari sampai ke Pekan Ipoh. Sebelum ni kuih atau kek titisan hujan dah pun pernah trending beberapa tahun lepas dan kemudian semakin dilupai tetapi baru-baru ini kuih ini kembali disebut-sebut. Kuih Titisan Hujan ini berasal dari Negara Matahari terbit iaitu Jepun dan dikenali sebagai Mizu Shingen Mocha. Asasnya.
    By: drawingBadly|||https://www.facebook.com/geomadethis/|||https://twitter.com/StozoTheClown|||https://www.youtube.com/watch?v=xQzpqetzoL8
    +362reps
    Sumber: VIRAL PERAK
    By: -dumbtube-|||https://www.facebook.com/dumbtube|||https://twitter.com/dumbtubes|||https://www.youtube.com/watch?v=BgGtpCBqTtc
    +147reps
    Semuanya bermula di Ipoh setelah kuih titisan hujan dijual oleh peniaga di Plan B, Pekan Lama heboh diperkatakan sehingga tular dalam media sosial. Penangan β€˜viral’ menyebabkan kawasan berkenaan dikunjungi orang ramai untuk menikmati sendiri kuih yang dijual dengan harga RM8 sebekas itu sehingga sanggup beratur panjang dan ada yang berputih mata setelah kuih habis dijual.
    By: bitterlemonzzz|||https://www.facebook.com/Sandestin/photos/a.375758806519/10158216216431520/|||https://twitter.com/bitterlemonzzz|||https://www.reddit.com/user/bitterlemonzzz
    +213reps
    Public Infobanjir system works by collecting real-time rainfall water level data from nearly 200 hydrological stations across the country. Hydrological data from each station is transmitted to the Telemetry Database / servers in each state and then transmitted to Infobanjir.
    By: Campdublanc|||https://www.facebook.com/campdublancshadow|||https://twitter.com/patrickwitkamp|||https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/Booting-from-an-NVME-SSD-card-on-a-Z620/td-p/7468386
    +210reps
    Semuanya bermula di Ipoh setelah kuih titisan hujan dijual oleh peniaga di Plan B, Pekan Lama heboh diperkatakan sehingga tular dalam media sosial. Penangan β€˜viral’ menyebabkan kawasan berkenaan dikunjungi orang ramai untuk menikmati sendiri kuih yang dijual dengan harga RM8 sebekas itu sehingga sanggup beratur panjang dan ada yang berputih mata setelah kuih habis dijual.
    By: ednichol|||https://www.facebook.com/ednichol|||https://twitter.com/ednichol|||https://www.reddit.com/user/ednichol
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA