Adult

Resepi laksa pahang - Tak Hanya Johor, Laksa Pahang Pun Guna Ikan Tenggiri Dan Ini Resepinya





Resepi ini untuk 30 orang makan.






:): LAKSA LEMAK KE LAKSA PAHANG


Ada juga resepi laksa Penang masakan keluarga turun temurun.













Duk menaip nie pun dah terliuq, takpe3 nanti nak suh ibu YY buat.




Description: Duk hirup kuah sesaja, YY kalau beli Laksa mesti nak minta kuah lebih.

Sexy:
Funny:
Views: 4734 Date: 22.04.2022 Favorited: 188 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +165reps
    1. Rebus ikan dengan sedikit air, kemudian toskan air tapi simpan air rebusannya, asingkan isi ikan dengan tulang, tulangnya tersebut dikisar bersama air rebusan. 2. Tapiskan dan ambil airnya sahaja, kemudian kisarkan isi ikan bersama air kisaran tulang ikan tadi dan ketepikan. 2.
    By: exiledbydesign|||https://www.facebook.com/exiledbydesign/|||https://twitter.com/exiledbydesign|||https://www.youtube.com/watch?v=_lfc1zNAnCU
    +31reps
    panaskan santan n sedikit air rebusan ikan tadi. masukkan semua bahan kisar n asam keping. masak hingga mendidih. masukkan garam n gula secukup rasa. letak laksa didalam mangkuk, masukkan ulam2an n tuang kuah diatasnya.
    By: darth-vibrator|||https://www.facebook.com/Darth-Vibrator-117664188249324/|||https://twitter.com/DaRtH_ViBrAtOr|||https://www.youtube.com/watch?v=ujwWjmty3y0
    +52reps
    Cara Penyediaan: 1. rendam laksa hingga lembut dan rebus laksa dengan air panas 2. kisar isi ikan yang direbus bersama ikan masin, bwg besar dan halia 3. kisar tulang ikan bersama air rebusan. tapis dan ambil air sahaja 4. masukkan bahan kisar dalam periuk dan masak sehingga mendidih 5. masukkan santan, lada hitam, garam dan asam keping
    By: duttweid|||https://www.facebook.com/101byteahausatx/photos/a.1864914870503593.1073741827.1849432172051863/1971763203152092/|||https://twitter.com/duttweid|||https://www.instagram.com/duttweid/
    +135reps
    Di bawah ni gambar2 sepanjang proses pembuatan mee dan kuah laksa Pahang yang aku capture tahun lepas. Of course, it took place in Pekan .hehe Sebenarnya, aku pun dah naik lupa entah kat mana aku save gambar2 ni baru jumpa Mula2 kenalah uli tepung untuk dibuat mee. Guna tepung gandum.
    By: aufkeinsten|||https://fi-fi.facebook.com/public/Perfect-Ahlsten|||https://twitter.com/Lisa_love____|||https://www.youtube.com/watch?v=dQFRSAAUf4I
    +383reps
    CARA PENYEDIAAN. panaskan santan n sedikit air rebusan ikan tadi. masukkan semua bahan kisar n asam keping. masak hingga mendidih. masukkan garam n gula secukup rasa. letak laksa didalam mangkuk, masukkan ulam2an n tuang kuah diatasnya. Kongsi Resepi Ini.
    By: Assraj|||https://www.facebook.com/hossain.assraj|||https://twitter.com/Assraj|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLJfu9SWl2HzrRuHGKHPMxEwFdhO6h6jl8
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA