Adult

Suami ava vanja - Nora Ariffin nafi tuduhan paksa suami cerai isteri pertama


Avaa Vanja Pula Nak Cerai , Tuntut Hak Penjagaan Penuh Anak




Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..







Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.







Avaa gemar berkongsi aktiviti hariannya di media sosial dan begitu juga gambar bersama anaknya ini.



Maklumlah, ibunya pun cantik dan pastinya anaknya juga cantik seperti si ibu.

Pastinya ramai mengenali pelakon Avaa Vanja yang dahulunya popular dengan watak Ayu dalam filem H4ntu Kak Limah Balik Rumah.



Gambar Mona Allen Bersama Seorang Pelakon Cur1 Perhatian Peminat.


media.punditarena.com


Sementara itu, Avaa reda dengan perpisahan yang berlaku dan sudah cuba menjadi isteri yang baik untuk rumah tangga yang dibina itu.






Description: Malah ada peminat menyatakan jika Avaa kembali langsing pasti mereka akan kel1ru dengan wajah mereka yang pasti sama.

Sexy:
Funny:
Views: 1343 Date: 26.06.2022 Favorited: 186 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Aku sedar lah aku gemuk, ko tu kurussss smp skrg 8-2-2022 01:29 PM daring avaa ni waktu selim dulu.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +303reps
    Avaa telah berkahwin dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, A Aamil Sulaiman dan hasil perkahwinan dikurniakan seorang anak perempuan yang dikenali sebagai Merlissa, 9 tahun. ***Jangan lupa langgan saluran Telegram Murai untuk kemas kini berita terkini. Tags: avaa vanja ADVERTISEMENT
    By: GBRMUSIC|||https://www.facebook.com/GBRMUSIC/|||https://twitter.com/ESCHOTBOI|||https://www.youtube.com/watch?v=MULbdYroz1Q
    +211reps
    Ramai yang tidak mengetahui pelakon Avaa Vanja yang kali terakhir dilihat dalam filem melalui Hantu Kak Limah Balik Rumah arahan Mamat Khalid telah hampir tiga tahun melangsungkan perkahwinan dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris,ร‚ Aamil Sulaiman.
    By: enscred|||https://www.facebook.com/whyre.enscred|||https://twitter.com/ENSCRED3|||https://www.youtube.com/channel/UCGVNghvm6r0YYFojBTJgNWQ
    +325reps
    Untuk info, Avaa telah berkahwin dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, A Aamil Sulaiman dan hasil perkahwinan dikurniakan seorang anak perempuan yang dikenali sebagai Merlissa, 9 tahun. -CARI Bagus Marah Terkejut Sedih Lawak Bosan Favorites Shares Invite
    By: erkkkkkkk|||https://www.facebook.com/chassomaniak/posts/1890446917722460|||https://twitter.com/_erkkkkkkk|||https://www.reddit.com/user/erkkkkkkk
    +215reps
    GAMBAR KEKASIH HATI AVAA VANJA. by Budiey Monday, 25 August, 2008, 11:16 am 12.8k Views. Pertama sekali, korang pasti ingat, Budiey ada publish entri Trivia: KAD PENGENALAN SIAPA NI? Jawapan kepada trivia itu: Avaa Vanja.
    By: boonoz|||https://en-gb.facebook.com/public/Old-Boon|||https://twitter.com/y00lz/status/1020314030479740930|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLwcg5l-wFOwZOEzSEM0GjKotv1rnnSRtl
    +275reps
    Sat Dec 04 2021. Pelakon Avaa Vanja memfailkan perceraian terhadap suaminya pada Khamis. Pelakon yang bakal membuat kemunculan semula dalam dunia perfileman tersebut turut menuntut hak penjagaan penuh anak tunggal beliau yang kini berusia sembilan tahun. Perkara tersebut disahkan oleh pengurus krisis pelakon tersebut dari firma perhubungan awam.
    By: emily-sings|||https://www.facebook.com/EmilySings2018/|||https://twitter.com/EmilySings_|||https://www.youtube.com/user/jcosborne/videos?disable_polymer=1
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA