Adult

Khairul aming sambal nyet - Review jujur Sambal Nyet by Khairul Aming







Kejayaan 10,000 unit terjual dalam masa 54 minit ni bukan an overnight success.






Inspirasi! Setahun jual sambal raih RM7.5 juta, Khairul Aming buka kilang di Kelantan


The hotline diverts the calls into customers who want to purchase the product and customers who have issues with the product, so that his company can help resolve all inquiries quickly, which translates to a much better customer experience.

Apa yang aku perhatikan, perkara pertama yang paling penting bila buat sesuatu adalah sabar dan fokus pada sesuatu benda yang kita nak.





Lain orang lain selera dia yer dak… So, kesimpulannya ni bukan lah sejenis sambal yang sedap nak mampos sampai boleh buat korang teringat dalam mimpi tapi ianya sejenis sambal penyet yang memang sedap.



Tak rugi kalau korang nak cuba.



Ofcoz rasanya tak sama dan tak boleh dibandingkan.






Description: Untuk compare sambal nyet Khairul Aming ni, korang kena bandingkan dengan sambal penyet jugak.

Sexy:
Funny:
Views: 2569 Date: 18.10.2022 Favorited: 194 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Jadi, mudah untuk orang beli, macam aku dah link dengan credit card, purchase bawah RM50, so tak payah tunggu One Time Password OTP dah.
Biasanya sambal penyet tak pedas sangat tapi untuk sambal nyet ni memang pedas dari kebiasaan sambal penyet.

Hot Categories

Latest Comments

    +340reps
    The original “Sambal Nyet” sells out quickly. Khairul said that he usually rolls out a new batch of 4,000 bottles each day. Among the complaints he highlighted was that the fake version was “tasteless and watery.”
    By: danmarshall|||https://www.facebook.com/danmarshallmodula/|||https://twitter.com/dan_marshy1|||https://github.com/danmarshall
    +360reps
    Sambal Nyet by Khairul Aming is truly a sensation all over Malaysia because everyone literally could have a cyber fight just to get one on their own hand. This particular product usually got restocked on Shopee but would always become sold out in seconds. That truly shows how excited all the Malaysians wanted to buy one for them to have a taste.
    By: boutthatbread|||https://www.facebook.com/chamontedontdislikemegetlikeme.jones|||https://twitter.com/Snipe_BTB|||https://www.reddit.com/user/boutthatbread
    +23reps
    I cook like a bujang, Talk like a makcik 🙋🏻‍♂️ Inquiries : 016-2027492 (Faddy) Business : @sambalnyet LINK SHOPEE SAMBAL NYET:
    By: alan_1047|||https://www.facebook.com/Alan1047|||https://twitter.com/Alan1047Alan|||https://www.youtube.com/watch?v=ucOgZJ6mgpc
    +75reps
    Pensohor media sosial, Khairul Aming meluahkan rasa terharu apabila produk perniagaannya, Sambal Nyet berjaya dijual sebanyak 10 ribu botol pada Ahad bersempena dengan jualan 10/10. 10 Ribu Sambal Nyet ‘Sold Out’ Dalam Masa 3 Minit!
    By: FlatMedia|||https://www.facebook.com/flatmedia-194054647392082/|||https://twitter.com/flatmedia_nl|||https://www.reddit.com/user/FlatMedia/
    +268reps
    Assalammualaikum video kali ini ingin berkongsi cara cara membuat sambal penyet yang sedap dan ringkas,bahan bahan sangat mudah untuk didapati di mana mana k .
    By: GC_Anthony|||https://www.facebook.com/people/Anthony-GC/100009489260845|||https://twitter.com/gc_anthony/status/1013358777725153282|||https://www.youtube.com/channel/UCzhhMscIxUGy24sDWGxSPqw
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA