Adult

Resepi bihun singapore che nom - Cara Masak Bihun Goreng Singapura Yang Simple & Sedap.


Cara Masak Bihun Goreng Singapura Yang Simple & Sedap.


Paling mudah dijamu pada tetamu kerana bihun kering tahan lama dan boleh dihidangkan pada tetamu terutama yg datang mengejut tanpa notis.



Kemudian masukkan sayur-sayuran seperti karot, kobis, sawi dan teruskan kacau sehingga bihun lembut dan sebati.


Resepi Bihun Goreng Singapore, Makan Bersama Sambal Kicap Memang Padu!


Untuk siapa yang baru nak blajar boleh tengok video ni.



Nak goreng bihun tak lah susah mana, tapi kalau tersilap langkah, boleh jadi lembik lah..






Cara Buat Bihun Goreng Singapore Style Che Nom, Resipi Yang Cukup Simple & Menyelerakan



Resepi Bihun Goreng Singapura


Paling penting bihun masakan popular dalam menu kenduri atau majlis-majlis kerana ia mengenyangkan, mudah dimasak dan tidak mudah basi.

Siapkan minyak dan tumis bumbu yang diulek di atas hingga harum.








Description: Tapi selalu gagal kerana terlebik atau terkeras.

Sexy:
Funny:
Views: 4038 Date: 08.06.2022 Favorited: 84 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Pada peringkat ini, rasa masin dan manis adalah terpulang kepada citarasa anda.
Untuk masakan bihun ni kita tak letak kicap pekat atau apa-apa sos yang boleh menjadikannya gelap ataupun merah, sebab kita nakkan bihun yang cerah putih warnanya.

Hot Categories

Latest Comments

    +53reps
    Resepi Oleh: Che' Nom Untuk kali ni, kita masak goreng-goreng pula. Bihun goreng putih, atau org Singapore panggil mee birthday, kan? Che Nom akan tunjuk cara goreng bihun yang anti gagal. Untuk siapa yang baru nak blajar boleh tengok video ni.
    By: AshDuke|||https://www.facebook.com/ashduke11|||https://twitter.com/AshDuke|||https://www.youtube.com/user/ashduke
    +35reps
    Resepi. Mee Dan Bihun. Resepi Bihun Goreng. Masa Penyediaan: 15 minit, Masa Memasak: 20 minit, Jumlah Hidangan: 4. Resepi Oleh: Che' Nom. Resipi bihun goreng, makanan yang simple dan sedap, tak memerlukan masa yang lama untuk penyediaan dan memasak. Sedap kalau dimasak untuk sarapan pagi ataupun minum petang.
    By: 30thnight|||https://en-gb.facebook.com/topyogi/videos/2141918989382573/|||https://twitter.com/nytimes/status/1154356885308477443|||https://www.instagram.com/30thnight/
    +41reps
    Che Nom nak kongsi satu resepi untuk hidangan yang digemari ramai iaitu Bihun Goreng Singapore. Untuk masakan bihun ni kita tak letak kicap pekat atau apa-apa sos yang boleh menjadikannya gelap .
    By: annak8anderson|||https://www.facebook.com/SweetStirringsCakes/posts/2079197822138186:0|||https://twitter.com/deetrxll|||https://www.reddit.com/user/annak8anderson/
    +307reps
    Che Nom nak kongsi satu resepi untuk hidangan yang digemari ramai iaitu Bihun Goreng Singapore. Untuk masakan bihun ni kita tak letak kicap pekat atau apa-apa sos yang boleh menjadikannya gelap ataupun merah, sebab kita nakkan bihun yang cerah putih warnanya. Barulah boleh dipanggil bihun goreng Singapore.
    By: 100xLeverage|||https://www.facebook.com/cryptomak/posts/788297438263962|||https://twitter.com/100xLeverage_/status/1171118738008985601|||https://www.youtube.com/watch?v=vly4PgG_Y5Q
    +81reps
    Jom tukar selera masak bihun goreng singapore ni pula Cara Buat Bihun Goreng Singapore Style Che Nom, Resipi Yang Cukup Simple & Menyelerakan. Ogos 18, 2019.
    By: EliteYelper|||https://www.facebook.com/pages/Yelp-Chicago/1518955188423782|||https://twitter.com/derekschultz|||https://www.tripadvisor.com/Profile/Eliteyelper
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA