Adult

Ketupat dakap - Resepi Ketupat Dakap / Pulut Dakap ~ Koleksi RESEPI SELERA4U






Ketupat Dakap (Ketupat Daun Pisang )Menu Raya Haji






Sangat sedap dimakan dengan serunding, rendang ataupun nisan cair manisan cair.



Selamat dan bertindak juga sebagai penstabil voltage tenaga elektrik.



Pulut Dakap tu yang lebih menarik perhatian.





Oleh yang demikian nilai 'working real power' tadi akan semakin menyamai dengan 'total apparent power'.

AIA tidak bertanggungjawab di atas sebarang kerugian yang mungkin berbangkit akibat penggunaan maklumat yang terkandung dalam artikel ini.









Sempatlah hari Ahad tu kami jalan2 ke pasar tani.





Hak cipta ยฉ 2022 AIA Group Limited dan anak-anak syarikatnya.


Description: Terus MaDiHaA ambil 8 biji.

Sexy:
Funny:
Views: 6775 Date: 05.03.2022 Favorited: 137 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hidangan yang dihasilkan dengan beras pulut, santan dan garam dan dibakar di dalam buluh ni memang sedap dimakan dengan rendang.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +359reps
    Bahan bahan ketupat dakap1kg beras pulut2 cawan santan pekat manis1 cawan gulaSedikit garamPisang secukup nya
    By: babbsela|||https://www.facebook.com/babbselasdesigns/|||https://twitter.com/babbsela|||https://www.ebay.co.uk/usr/babbsela
    +44reps
    Resipi sedap dan mudah untuk Ketupat Pulut Dakap & Sambal Bilis. First time buat ketupat pulut dakap. Kenapa panggil dakap? Sebab 2 pulut yang dibungkus dengan daun pisang, didakapkan dan diikat kemas. Berdakap lah dia dikuku hingga masak. Rasa sama mcm rasa lemang dan ketupat palas, cuma .
    By: Dalkorrd|||https://m.facebook.com/eyenoom|||https://twitter.com/Dalkorrd|||https://www.loverslab.com/profile/2455942-dalkorrd/
    +369reps
    Cara-cara men'dakap' ketupat seperti di dalam gambar yew Akhir sekali masukkan semua ketupat tersebut dalam satu periuk besar,penuhkan dengan air biarkan didih selama lebih kurang 45 minit @ hingga masak Lepas tuh makngah yew leh cicoh nge air nise hehheh . Taukan camner nak wat ait nise?
    By: abhishek-shrm|||https://en-gb.facebook.com/abhishek.shrm321|||https://twitter.com/abhishek_shrm|||https://www.reddit.com/user/abhishek-shrm/
    +107reps
    Media: Ketupat. Kupat (in Javanese and Sundanese) ketupat (in Indonesian and Malay ), or tipat (in Balinese) is a Javanese rice cake packed inside a diamond-shaped container of woven palm leaf pouch, Originating in Indonesia, it is also found in Brunei, Malaysia, Singapore and southern Thailand. It is commonly described as packed rice.
    By: ftjosega|||https://www.facebook.com/Ftjosega-180716812336517/|||https://twitter.com/ftjosega|||https://www.youtube.com/watch?v=V970Ufr1Zww
    +255reps
    Hidangan ini terkenal di kawasan Selatan seperti di Johor. #4 Ketupat Palas Hidangan yang terkenal di kawasan pantai timur ini pun ada banyak jenis. Ada ketupat palas kacang, ada ketupat pulut hitam, ketupat lemak, ketupat jagung, ketupat ubi kayu dan ketupat sambal daging. Pulut Dakap Kredit: resepimudah.com
    By: brijoepro|||https://www.facebook.com/dylanrossart/videos/482562789094712/|||https://twitter.com/BriJoePro|||https://www.reddit.com/user/brijoepro
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA