Adult

Fynn jamal terbang tunduk lirik - UTMspace






Cakap Dengan Jari: Lirik






Faz teringin nak buat cover lagu ni, tapi suara tak berapa baik 'Ni bukan alasan ok' Sebab sibuk online, nahh.


Fynn jamal terbang tunduk lirik







Lirik Lagu Suatu Pernah


Dan hari ni merupakan hari jadi beliau yg ke 47.






Lirik Lagu Suatu Pernah



Description: Dulu dengar kat radio, kan suara Fynn Jamal ni serak, lirik dia pun agak sukar utk difahami sedikit.

Sexy:
Funny:
Views: 2946 Date: 26.11.2022 Favorited: 193 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

You can find the song details of Fynn Jamal - Arjuna Beta Lirik 1 jam Arjunabeta below, and click the button to download Fynn Jamal - Arjuna Beta Lirik 1 jam Arjunabeta Mp3.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +367reps
    Lirik Lagu Terbang Tunduk โ€“ Fynn Jamal. Bertahanlah wahai raksa Jangan kau terhenti Berpautlah wahai nyawa Ini bukan mimpi Saksikan dengan mata Rasakan dengan jiwa Kau sedang tinggi. Jauhnya kau terbang Siapa sangka Getir yang menghalang Tak besar mana. Payah payah semalam Moga mudah selama. Tiap apa yang mematah tegakmu Tiap yang menolak.
    By: cucumberboots|||https://www.facebook.com/454861824560821/photos/a.599648593415476.1073741826.454861824560821/1684007178312940/|||https://twitter.com/emlnrtn|||https://www.reddit.com/user/cucumberboots/
    +11reps
    Lirik Lagu Terbang Tunduk โ€“ Fynn Jamal. Bertahanlah wahai raksa. Jangan kau terhenti. Berpautlah wahai nyawa. Ini bukan mimpi. Saksikan dengan mata. Rasakan dengan jiwa. Kau sedang tinggi. Jauhnya kau terbang.
    By: FaustoCarmona|||https://www.facebook.com/faustocarmona|||https://twitter.com/g_schnell2|||https://www.reddit.com/user/FaustoCarmona
    +288reps
    Terbang Tunduk by Fynn Jamal.
    By: DishinDimes|||https://www.facebook.com/dishindimes/|||https://twitter.com/ThePSteele|||https://www.youtube.com/watch?v=vcQbnc2EWkk
    +84reps
    Apabila kita telah berjaya dalam hidup, segala keperitan dan kepayahan yang kita pernah lalui itu hendaklah dibuang dan jangan merungut kerana ia adalah latihan dalam kehidupan untuk kita gigih berusaha menjadi manusia yang berjaya. Seperti lirik lagu di bawah: Tiap apa yang mematah tegakmu, Tiap yang menolak Tiap yang memijak henyak
    By: FRFitness_|||https://www.facebook.com/farzamfitness|||https://twitter.com/frfitness|||https://www.youtube.com/channel/UCZEURtHKkwkscDuvdG0Uc_g
    +382reps
    Kali nie nak share lirik Terbang Tunduk pulak dari kokping kita. Siapa lagi kalau bukan Fynn Jamal. Okeh,first time dengar lagu nie masa tgk HotTV kalau xsilap. Tapi time tu dalam hati cakap lagu dalam cerita KTAR lagi best. Sebab tu post lirik tu dulu. Lagi pun masa tgk dekat tv lagu tu macam xfull and akustik x clear and muzik dia x sesedap.
    By: Christophe_Tritz|||https://www.facebook.com/public/Christophe-Tritz|||https://twitter.com/TritzChristophe/|||https://www.youtube.com/watch?v=15yidSXKCow
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA