Adult

Cerita seks 2022 - Nafsu Citra







Kemaluan aku bergesel dengan kemaluannya.



Agak lama suasana hening menyelubungi ruang tamu rumah teres setingkat yang dihias indah itu.



Aku ingat aku nak jilat macam cerita Blue, tapi tak jadi sebab cipap Cikgu Suraya dah berair, dah basah.







Saya dah tengok macam mana lawanya cikgu masa cikgu tak pakai baju tadi.


cerita lucah 2022 akhirnya Salleh mengeluarkan zakarnya dari lubang duburku




Setelah agak lama berkucupan berpelukan, aku baringkan Cikgu Suraya ke atas sofa itu.



Tak lama aku melakukan oral seks dia lalu mendudukkanku di meja, lalu berjongkok di selangkanganku, disingkapnya gaunku dengan mudahnya, tanpa melepas celana dalam merahku, dia menjilati vaginaku dari sela sela mini panty yang memang benar benar mini karena hanya berupa segitiga yang menutupi daerah depan kemaluanku.




Kisah Benar Bersetubuh



Description: Apabila kami bersetubuh saya benar-benar puas.

Sexy:
Funny:
Views: 580 Date: 18.05.2022 Favorited: 41 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Suasana dingin terasa oleh desiran hujan di luar, namun kehangatan tubuh Cikgu Suraya membangkitkan nafsu ghairah kami.
Setelah mendapatkan kedudukan yang selesa, aku pegang kote dan halakan ke lubang cipapnya.

Hot Categories

Latest Comments

    +160reps
    Cerita Sex Hubungan Gelap Antara Ayah Dan Anak By admin Posted on 16/02/2022 Cerita Seks Hubungan Gelap Antara Ayah Dan Anak – Setelah kami menikah, aku dan istriku tidak pernah puas dalam yang namanya puas dalam berhubungan seks. Kami melakukan hubungan seks dengan Baca selengkapnya Cerita Sex Pesta Pora Sex di Hari Ulang Tahunku
    By: Bosdiwale_Chacha|||https://en-gb.facebook.com/public/Chetha-Boyl|||https://twitter.com/TheCurrentPK/status/1145741107537596421|||https://www.youtube.com/watch?v=6OdkUdPdI3w
    +153reps
    Download VID-20220222-WA0000.mp4 from USAupload | Upload Files for free. Read more. January 11, 2022.
    By: buckydean|||https://www.facebook.com/people/Bucky-Dean/100017686711086|||https://twitter.com/_BuckyDean_|||https://www.nameslook.com/buckydean/
    +269reps
    Pembantu Body Spanyol Bikin Goyah Kesetiaan Pada Istri. Lapak Berita May 05, 2022 Add Comment. Hari ini seperti biasa aku perhatikan istriku sedang bersiap untuk berangkat kerja, sementara aku masih berbaring.
    By: aaronjberger|||https://www.facebook.com/flaviojerome/posts/|||https://twitter.com/aaronjberger|||https://www.youtube.com/watch?v=NXzBsgMxdGw
    +115reps
    Cerita Dewasa Nafsu Gadis Perawan Di Bawah Umur. Cerita Dewasa – Kelahiranku adalah satu-satunya yang menjadi kan aku anak kesayangan, karena aku anak tunggal, orang tuaku sangat sayang denganku. Sebelum itu, kenalkan namaku Sandra, umurku masih 16 tahun dan aku tinggal di Jakarta bersama kedua orang tuaku.
    By: drmachin|||https://www.facebook.com/israelmachin|||https://twitter.com/drmachin|||https://www.youtube.com/channel/UCavsrwHyLPWNuqgwol21AFA
    +176reps
    Cerita Sex Nafsu Dokter Shinta Yang Terpuaskan. By admin Posted on 25/02/2022. 21/02/2022. Cerita Seks Nafsu Dokter Shinta Yang Terpuaskan – Kisah seorang dokter yang bernama shinta dan ia baru saja menamatkan sebuah pendidikan dokternya yang ada di Baca selengkapnya.
    By: BonixoHD|||https://www.facebook.com/AnimeCruzers/posts|||https://twitter.com/BonixoHD/status/1168268721481277445|||https://www.youtube.com/channel/UC8AmtX5mzOKF2jS0cw7ojZw/channels
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA