Adult

Pickupline untuk perempuan - Pickupline



Awak sya nak jam.





Lucu sungguh ayat-ayat yang digunakan sehinggakan kami semua di The Vocket, ketawa besar.











Dalam salah sebuah episod yang ditayangkan Raja Gombal Andre OVJ dan Ratu Gombal Jessica Iskandar bertukar-tukar ayat cinta atau lebih tepat sekali pick up line antara satu sama lain.



Nampaknya mostly pickup line raya macam lebih kepada lamaran masuk meminang dan merisik seseoranguntuk ke next step.






Description: Pickupline yang muncul secara rawak entah dari mana seperti ini boleh menukarkan mood seram yang dibualkan tadi menjadikan keadaan lebih ceria, kelakar dan kurang menakutkan.

Sexy:
Funny:
Views: 773 Date: 24.12.2022 Favorited: 1 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +167reps
    Saya takut nanti doktor tu jatuh hati kat awak yang cantik. Terima Kasih Kerana Telah Membaca Habis Ayat Pickup Line Untuk Perempuan Cair ini semoga anda berjaya menawan hati awek anda. Sumber Rujukan Ayat Pickup Line 1, Sumber Rujukan Ayat Pickup Line 2. Baca juga :
    By: CrazySmell|||https://www.facebook.com/beittrad/posts/|||https://twitter.com/jonathanpoole17|||https://www.instagram.com/explore/tags/crazysmell/
    +137reps
    Mari saya kongsikan kepada anda beberapa ayat pick up line yang boleh buat perempuan cair. Ayat Pickup Line Yang Boleh Buat Perempuan Cair Awak nak tahu apa beza saya dengan rumah ni? Apa dia? Bezanya rumah ni boleh lindung awak dari hujan panas dan saya pula boleh lindung awak dari sunyi dan sepi. Tinggi betul KLCC tu!
    By: EddieFranco|||https://www.facebook.com/Cristy-Gomez-1280978521918631/videos/|||https://twitter.com/EddieFranco_45|||https://www.instagram.com/eddiefranco_/
    +100reps
    Perempuan: Baca isi hati kamuโ€ฆ. โ€”. #4 โ€“ Dialog. โ€”. Perempuan: Pilih yang kiri atau yang kanan? (sambil tunjukkan kedua-dua belah tangan yang digenggam) Lelaki: Hmmโ€ฆ kanan. Perempuan: Kenapa tak pilih dua-dua saja, ini juga milik kamu kan (sambil tunjukkan tangan belah kiri) โ€”. #5 โ€“ Dialog.
    By: fussomoro|||https://www.facebook.com/fussomoro|||https://twitter.com/fussomoro|||https://www.youtube.com/watch?v=jJiv_CYFh6w
    +38reps
    Koleksi Ayat Pick Up Line Terbaik Untuk Bagi Awek Cair! l Untuk mengorat atau usha awek biasanya memerlukan ayat-ayat pickup line yang power, yang dapat membuatkan hati perempuan cair. Kepada yang tengah mencari ayat pick up line yang sesuai untuk tarik perhatian orang yang korang suka tu, boleh cuba senarai ayat pick up line di bawah.
    By: Admiral-storm-|||https://en-gb.facebook.com/public/Admiral-Storm|||https://twitter.com/Admiral_Storm|||https://www.youtube.com/channel/UCUqmwx7p-28l92W08evmU5Q
    +28reps
    Terima Kasih Kerana Telah Membaca Habis Ayat Pickup Line Untuk Perempuan Cair ini semoga anda berjaya menawan hati awek anda. Pantun Pickup Line Untuk Perempuan. 2Buah duku buah delima. Bila dah guna orang buang. Pickupline Untuk Perempuan. Tugas awak adalah untuk menjaga hati saya. Sumber Rujukan Ayat Pickup Line 1 Sumber Rujukan Ayat Pickup.
    By: funnymoviequote|||https://www.facebook.com/funnymoviequote|||https://twitter.com/d_elegy|||https://www.reddit.com/user/funnymoviequote/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA