Adult

Baja ikan viral - Cara Buat Baja Ikan Dan Gula Merah Untuk Lebatkan Buah Hingga Patah!







Bahasa mudahnya, FAA boleh dicampurkan dengan Plant Booster dan racun organic dalam satu alat penyembur.


Cara Buat Baja Ikan Dan Gula Merah Untuk Lebatkan Buah Hingga Patah!






Sekurang-kurangya ia dapat membantu saya sendiri untuk belajar bagaimana cara bertani dengan lebih baik untuk meningkatkan tarap hidup.






BAJA IKAN


Kaedah penggunaan: 1.




Description: Nanti bila nak bercucuk tanam dan menjaga pokok-pokok bolehlah aku buat sendiri baja ikan ini.

Sexy:
Funny:
Views: 1157 Date: 20.10.2022 Favorited: 97 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tampak Lesu Apabila ikan hias tampak lesu dan kehilangan semangat secara tiba-tiba, bisa jadi itu ciri-ciri ikan tersebut sedang sakit.
Mereka akan menjadi kolektor yang memiliki berbagai jenis ikan dari berbagai harga dan ukuran.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +14reps
    : Baja ikan kita tabur je tau . Ikut pokok besar man .a . Tabur je . Seminggu sekali . Mempunyai segala khasiat untuk pokok kita asid amino yg sgt berguna untuk pokok2 mampu mmbekal sumbur nitrogen Dalam tanah,mghasilkn pokok yg sihat dan bertenaga,meggalakan dan menghasilkan byk hidupan mikrob dalam tanah,
    By: Awkward_demon|||https://www.facebook.com/people/Renatus-The-Very-Awkward-Demon/100007833556196|||https://twitter.com/AnAwkwardDemon|||https://www.youtube.com/watch?v=BSqxu197gkM
    +357reps
    Baja ikan jenis ini ditabur terus diatas permukaan tanah dikawasan tanaman atau ada juga yang membancuhnya dahulu dengan air dan menyiramnya diatas permukaan tanah. Baja ini membekalkan nutrien, unsur zat galian dan bahan organik dalam tanah yang dilepaskan secara perlahan (slow release) memberikan kondisi yang seimbang untuk menyuburkan tanah.
    By: cunningham28|||https://www.facebook.com/public/Mandy-Cunningham|||https://twitter.com/calfornc|||https://www.youtube.com/watch?v=B4t_l5mu9lE
    +235reps
    Berikut adalah cara bagaimana membuat baja ikan atau dikenali FAA (Fish Amino Acid) menggunakan ikan dan Molusses atau gula merah untuk foliar spray atau baja semburan di daun. 1.Beli ikan di pasar, lebih kurang 2-3 kilogram, apa-apa jenis ikan pun boleh, tak perlu buang isi perut. Potong-potong ikan tersebut menjadi 3-4 ketul.
    By: Flyingwheelbarrow|||https://www.facebook.com/TheBodyLabKC/posts/1734778666612418|||https://twitter.com/TheYellowPeanut|||https://www.reddit.com/user/Flyingwheelbarrow
    +63reps
    1. Potong ikan lebih kurang saiz 2-3 cm. 2. Bahagikan ikan yang telah dipotong kepada 4 bahagian (sama banyak). 3. Bahagikan gula merah kepada 5 bahagian (sama banyak). 4. Masukkan 1 bahagian gula merah ke dalam bekas. Ratakan ia di dasar bekas. 5. Masukkan 1 bahagian ikan ke dalam bekas tersebut dan ratakan. 6.
    By: dr_hippie|||https://www.facebook.com/dr.hippie.medicine/|||https://twitter.com/DrHippie|||https://www.youtube.com/watch?v=1rWQtKzhUH4
    +171reps
    Plat tangki yang memiliki ketebalan sekitar 0,5 mm, yang bahannya terbuat dari campuran baja. Papan jangan lupa disertakan karena fungsinya tidak kalah penting, yaitu menyatukan komponen lainnya. Kamu bisa menyesuaikan panjang dan lebar papan yang digunakan alias sesuaikan kebutuhan dan keinginan. Lalu baut atau scrup secukupnya.
    By: Applepton|||https://www.facebook.com/marketplace/appleton/|||https://twitter.com/NigelAppleton|||https://www.youtube.com/channel/UCgeQiJg-PIH5MZQn0aRd1mg
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA