Adult

Kedai tomyam kampung baru - 13 Tempat Makan Kampung Baru (Terbaik WAJIB Terjah)









A siakap fish here costs RM38 so we decided get the more affordable kembong RM10.

Waktu perniagaan: Di buka setiap hari dari jam 2.


30 Tempat Makan Best di KL




Selain itu, kawasan Kuala Lumpur turut menawarkan pelbagai makanan yang diilhamkan daripada resipi dari beberapa pelusuk dunia.





Restoran Rosdet Tomyam Menu tomyam dah jadi hidangan wajib untuk orang Malaysia.



Mencari tempat makan best di KL? Imej via Untuk makanan tempatan, semestinya asam pedas menjadi pilihan ramai.





Bila dah order singgang, jangan lupa makan dengan budu, ulam dan ikan rebus goreng.


SUPERMENG MALAYA: TOMYAM 3000, Kg Baru, KL


Sedap di makan setiap masa.





The menu does not have a dessert section but we kind of expected Pulut Mangga to be available since Rosdet is a Malay-Thai restaurant.




Description: Terutama yang ada tu.

Sexy:
Funny:
Views: 4272 Date: 25.03.2022 Favorited: 158 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +197reps
    Phone number 0172985514 Cuisines Malaysian Average Cost MYR20 for two people (approx.) Cash only Opening hours · Open now Today 24 Hours See more Address 13, Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru, Kuala Lumpur 50300 Kak Som Tomyam address, Kak Som Tomyam location Get Directions More Info Breakfast Halal Meat No Alcohol Available Report Error
    By: CardinalElmwood|||https://m.facebook.com/Different-dream-1089321647763444/|||https://twitter.com/CardinalElmwood|||https://www.reddit.com/user/CardinalElmwood
    +274reps
    1. Suraya Seafood. Ini antara kedai makan paling sedap kalau nak makan lauk Siam kat Kampung Baru. Tom yam, ikan 3 rasa, somtam atau pulut mangga memang antara yang selalu orang order kat sini. Nak yang ringan, boleh cuba kerabu maggi. Harganya pun sedang-sedang sahaja.
    By: 1smoothcriminal|||https://m.facebook.com/spotlightstoriesofficial/photos/a.1102713293093825/3082009998497468/?type=3|||https://twitter.com/1SmoothCriminal|||https://soundgasm.net/u/1smoothcriminal/Point
    +80reps
    Jom kita tengok 10 hotspo t di Kampung Baru. 1. Suraya Seafood. Ini antara kedai makan paling sedap kalau nak makan makanan Siam di Kampung Baru. Antara menu popular mereka adalah Tom yam, ikan 3 rasa, somtam dan pulut mangga. Menu ni memang antara yang selalu orang order bila datang ke kedai ni.
    By: danrexx|||https://en-gb.facebook.com/public/Dan-Kreuz|||https://twitter.com/DanRexx|||https://www.youtube.com/channel/UCSOsUMYhjkqkyNYwpz2IbvA
    +218reps
    Closed Now CommunitySee All 216 people like this 218 people follow this 40 check-ins AboutSee All 16Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia (8,174.86 mi) Kuala Lumpur, Malaysia, 50300 Get Directions +60 17-278 8349 Contact Mas Merah Tomyam Seafood KG.Baru on Messenger Thai Restaurant Opens at 5:00 PM
    By: Broke_Scholar|||https://www.facebook.com/BrokeScholarBaker/|||https://twitter.com/Broke_Scholar|||https://www.youtube.com/channel/UCwHRYYY7GBvjwmTHG6xJtog
    +206reps
    Address . 160 Jalan Raja Abdullah Kampung Baru, 50300 KL. Business Hour . 10am – 10pm. Contact Info . Tel: 016-908 2454 / 016-269 3577. Food . Restoran Rosdet Tomyam @ Kampung Baru, KL, Seafood Tomyam, Telur Dadar, Clams Masak Pedas, Kerang Bakar, Stir Fried Asparagus, Pulut Mangga, Restoran Rosdet Tomyam, Restaurant Rosdet Tomyam at Kampung Baru, Clams cooked with Rosdet’s special spicy.
    By: djmattyd|||https://www.facebook.com/djmattyd.uk|||https://twitter.com/__DjMattyD__|||https://www.youtube.com/watch?v=S0REpuixhbs
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA