Adult

Baby selsema nak buat apa - 11 Petua Hilangkan Batuk Selsema Anak Bawah 2 Tahun Tanpa Ubat




Petua: Minyak Bawang Putih Untuk Legakan Batuk Selsema Anak








Tempoh masa Jika anak anda batuk hampir sebulan atau lebih, ia dianggap batuk berpanjangan.









Lebih rendah risikonya untuk hidung menjadi tersumbat.





Jangan kongsi makanan atau minuman juga.





Nak bagi kelainan rasa sikit.


Description: Penyakit ini melibatkan sistem pernafasan anda.

Sexy:
Funny:
Views: 47 Date: 15.02.2022 Favorited: 142 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +300reps
    Dengan meminum air yang mencukupi, sel-sel akan menjadi sihat dan terhidrat. Ini akan membantu anak anda pulih dengan lebih cepat. Madu boleh digunakan untuk kanak-kanak 1 tahun ke atas. 6. Menggunakan madu Madu melegakan sakit tekak and batuk, kadangkala lebih cepat daripada ubat batuk yang boleh dibeli daripada farmasi.
    By: deadrebel|||https://www.facebook.com/DeadRebelBand/|||https://twitter.com/deadrebel/status/954276802184208384|||https://www.youtube.com/watch?v=VuXgytK5xIU
    +117reps
    Selain sup ayam, anda juga oleh buat sup sayur, sup bebola ikan, sup ikan merah dan sebagainya. Asalkan anak suka dan seleranya bertambah. #3. Tips hilangkan selesema – Vitamin C Pengambilan vitamin C dapat membantu mengurangkan gejala selsema.
    By: garbagebagponcho|||https://www.facebook.com/Elysiumpigs/posts/1092501937573300|||https://twitter.com/adubtech|||https://www.instagram.com/p/BFcgDBCDd2F/
    +288reps
    1. Ubat selsema jenis semburan hidung Semburan ini biasanya diberikan oleh doktor kepada bayi bawah 2 tahun. Gunakan spray ini dengan teknik yang betul kerana bila tersalah guna baby kemungkinan akan tersedak. Baringkan bayi secara mengiring, kemudian sembur 1,2 kali ke setiap lubang hidung.
    By: drcross|||https://www.facebook.com/pages/Drcross-Fit/958322537634818|||https://twitter.com/dalec941|||https://www.youtube.com/watch?v=bxs0G0iwTFI
    +181reps
    Kalau nak buat, jangan direct wap panas tu kat muka baby. Pastu tak payah bubuh pape kat dalam air panas tu contoh macam Vicks ke. Bawang putih bolehlah. Tinggikan Tempat Tidur Anak Selain dari spray hidung dia, saya juga tinggikan sikit tempat tidur Shafeeya. Caranya dengan ambil tuala dan kain batik. Lipatkan tuala dan kain batik tu.
    By: ChelseaForever|||https://www.facebook.com/chelseaforever.pradeep|||https://twitter.com/Ntu2kozulu|||https://www.youtube.com/channel/UCf0B4ndznaOS4V8OWVX9iHw
    +53reps
    Apa yang saya buat lepas itu beli sterimar ok lah, hingus baby nampak berkurang tapi tidur malam baby masih tak lena. Kebetulan dalam pantang jiran bagitahu anak dia 2 bulan selsema 2 bulan satu family tak tidur lena. Duit pun banyak dah habis. Ikhtiar lagi pergi jumpa Dr pakar. Dr cuma ambil tisu muka (tisu lembap), buka lapisan tu, satu.
    By: Bh0y|||https://www.facebook.com/LovEr-bh0y-153420778057570/|||https://twitter.com/Bh0y|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLOIKOOUrMXPIab_1IZJ0N4NAdTnrlgFw9
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA