Adult

Lewat period 3 hari - 10 Tanda Nak Period Yang Perempuan Tak Perasan




Urine Pregnancy Test (UPT) Boleh Mengelirukan




cuma fresh blood dan tisu2.

n ade kmngkinan ke sy period sdgkn sy sdg mngambil ubt atur period sbb kwn sy ckp ubt atur period ni adalh ubt prncg khmilnโ€ฆ so, mmg msthil la sy nk prgnant doc kalo sdang ambl ubt ni? Ia juga akan memberikan nilai bacaan kepekatan hCG.





dr mengatakan sy kemungkinan hamil, dr menyuruh sy membuat UPT lg sekali selepas 2 minggu, ini kerana ketika itu pemeriksaan ultrasound tidak menampakkan apa2.





Period sya pada November ialah 13.

tapi saya belakangan ni, telapakkaki ngn tumit sakit2 bisa..



Salam Doc, Sy berkahwin pd 20.





Ya lah..


Description: Manalah tau kan memang rezeki fa nak pregnant lagi.

Sexy:
Funny:
Views: 7291 Date: 03.12.2022 Favorited: 5 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Alhamdulillah selepas berjumpa doktor, beliau sahkan bahawa cyst saya tidak membesar dan tidak juga terpulas cyst yang terpulas akan menyebabkan rasa sakit kata doktor.
Kebetulan lagi, minggu tersebut adalah minggu di mana saya sedang subur peluang untuk saya hamil sangat tinggi.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +243reps
    Senggugut juga merupakan amaran kepada wanita untuk bersedia menghadapi โ€˜periodโ€™ yang akan datang dalam 3 atau 4 hari. 6. Cirit-Birit atau Sembelit Sudahlah senggugut, ditambah pula dengan sembelit atau cirit-birit! Kalau nak tahu, sebenarnya perubahan hormon prostaglandin dalam badan juga boleh mengganggu sistem penghadaman.
    By: BrokenTeddy|||https://www.facebook.com/people/Jonathan-Figueroa/100010095795248|||https://twitter.com/AkA_Anonym44|||https://www.youtube.com/watch?v=QOOd2N2s4Bw
    +74reps
    Ovari mengeluarkan telur setiap 12 hingga 14 hari selepas haid, tapi jika telur tidak disenyawakan, uterus di bahagian lapisan dalam akan luruh seterusnya haid bermula. Tapi sekiranya ovari tak keluarkan telur seperti mana yang sepatutnya, maka uterus tidak terima semua isyarat yang diperlukan bagi memulakan haid.
    By: Baiox|||https://www.facebook.com/Baiox-OfficialSupporters-392301867624534/|||https://twitter.com/baiox_151|||https://www.youtube.com/watch?v=h06qbdlcQxs
    +49reps
    Period lewat datang 7 hari. Dijawab oleh: Dr Ramzdhan. Dikemaskini pada: Mac 30, 2021 10:13 AM. Sulit 12 bulan. Hi, saya wanita 25โ€™an. Tarikh 21/3 telah melakukan sex bersama pasangan. Due date mula tarikh period 24/3. Kini hampir 7 hari saya masih tidak datang haid dan tiada symptom mengalami dalam tempoh berikut; Tiada muntah ringan.
    By: BoomBrain|||https://www.facebook.com/Mr.B.Brain|||https://twitter.com/Goodman_csgo/status/1053207142340149248|||https://www.youtube.com/watch?v=Ii6g59XiuDU
    +47reps
    Punca lambat period boleh dipengaruhi oleh faktor yang berbeza, kalian mungkin akan alami tanda dan gejala tertentu berserta dengan ketiadaan darah haid, seperti: Jerawat Keguguran rambut Sakit kepala Perubahan pada penglihatan Kesakitan pada bahagian pelvis Rambut dan bulu muka yang berlebihan
    By: cait_elizabeth|||https://de-de.facebook.com/public/Cait-Elizabeth|||https://twitter.com/caaitelizabeth/status/1115801031177310208|||https://www.youtube.com/watch?v=IsBdB2TFEbc
    +221reps
    Kalau period datang lambat 1 hingga 3 hari, better korang jangan buat sebarang andaian. Sebab tak semestinya datang lambat period ni mengandung, ada faktor-faktor lain jugak seperti stress, sakit, masalah berat badan dan macam-macam. Bagi Iday, kalau lambat dalam tempoh ni, korang chill dulu and banyakkan minum air masak.
    By: Dave_OC|||https://www.facebook.com/dave.oc.9|||https://twitter.com/daveOC_|||https://www.youtube.com/watch?v=FwQ-BfPQ-a4
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA