Adult

Pola baju kurung moden kembang - cara baju kurung



Sebab tu sebelum2 ni pon tak pernah teringin nak mencuba pon.









Baju peplum moden Baju peplum budak Baju peplum kembang Pola baju peplum Baju kurung Trend Baju Peplum Kembang Trend fesyen baju peplum terkini bukan sahaja dengan rekaan ringkas dan kasual malah model baju peplum kembang sangat popular masa kini.



Menerimacendolbig menolakbatabig tolong bantu juga rate5.



Satin sintetik diperbuat daripada polyester dan benang-benang yang berkilat agak kaku.


Lady Krafts: Cara Ukur Buat Baju Kurung Moden (1)


Apa beza antara baju kurung pesak gantung kurung pahang kurung riau.







Projek Kain Kembang Payung Posted by Azurina Indah.



Pada asalnya, nak jahit baju sahaja sebab dah encik suami kata nak pakai baju melayu ngan sluar slack biasa...

Make a statement with our Baju Kurung Moden Kebaya Dress Jubah Blouse Tudung Shawl and many more.


Description: Kurung Payung Rose PR Kurung Pleated CP Kurung Kembang Payung CU Kurung Teratai TM Kurung Melati Ironless MT Blouse BL BR Kurung Camelia CL Kurung Kedah Cotton Berpoket KK Kurung Mini Moden Berpoket MP Kurung Moden Kain Lipat Batik AA Pyjamas Cotton PJ Kurung Dahlia 20 DA Kurung Dahlia DA Kurung Seroja Ironless SA.

Sexy:
Funny:
Views: 4891 Date: 14.12.2022 Favorited: 118 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Sebenarnya tak plan pon nak menjahit ni sebab tahu kekangan masa tapi sbb MIL jahitkan baju untuk anak2 baju melayu utk boboy, jubah seluar utk gegirlsaya jadi excited pulak.
How to sew the baju kurung riau, baju kurung pahang, baju kurung pahang kembang, baju kurung riau kembang, Pola baju kurung riau pahang tradisional.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +299reps
    July 22, 2021 April 27, 2021 January 26, 2021 aku yang tidak kau ini itu dan di anda akan apa dia saya kita untuk mereka ada tahu dengan bisa dari tak kamu kami adalah ke ya orang tapi harus pergi baik dalam sini seperti hanya ingin sekarang semua saja sudah jika oh apakah jadi satu jangan Notes 1) This list was
    By: airportsjim|||https://www.facebook.com/Art-Williams-Harry-Wendt-Aeronautical-Engineering-School-425663484501171/posts|||https://twitter.com/AirportsJim|||https://www.reddit.com/user/airportsjim
    +310reps
    By: Derik_D|||https://en-gb.facebook.com/public/Derik-Derick-D|||https://twitter.com/LiquidCEO|||https://www.linkedin.com/in/derik-d-41186233
    +399reps
    By: brrrrtt|||https://www.facebook.com/brrrrcryo/|||https://twitter.com/brrrrtt|||https://www.youtube.com/watch?v=NvIJvPj_pjE
    +396reps
    By: FrankieRoberts|||https://www.facebook.com/frankieroberts|||https://twitter.com/frankiefrazerr|||https://www.reddit.com/user/FrankieRoberts
    +369reps
    By: bobalden|||https://m.facebook.com/PercyJacksonVietnam/photos/a.287085358095173/1633600576776971/?type=3|||https://twitter.com/BobAlden|||https://www.reddit.com/user/bobalden
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA