Adult

Luahan hati seorang isteri - "Kalau Suami Ada Perempuan Lain, Jangan Menangis"



Dari guru kelasnya Arean.









Terima kasih yg tk terhingga.









Terima kasih kerana sediakan semuanya untuk sayang dan bakal baby kita.



Adakah lantaran waktu yg terlalu lama tlh meragut kasih dan sayang mu pada ku? Then dia masih tak puas hati dan ungkit aku tak ingat tarikh dia nak balik n mcm tak kisah pasal dia lagi.


Luahan Seorang Isteri..







Description: Seperti nama blog ini, ini juga sebab mengapa aku pilih untuk menulis semula, 10 tahun melayari alam perkahwinan, terlalu banyak yg ingin aku ceritakan, bukan membuka aib sesiapa.

Sexy:
Funny:
Views: 599 Date: 12.03.2022 Favorited: 173 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +32reps
    ALLAH mengikat hati suami isteri dengan rindu dan kasih sayang. ALLAH juga yang menjadikan insan-insan lain mengasihi kita bila kita mentaati-NYA. Jadi cinta ALLAH itulah yang perlu dicari gali. Dengan mencintai ALLAH, rasa bersemangat melangkah mencari redha dan bimbingan-NYA. Rasa bahagia berbuat baik kerana ikhlas mengharap rahmat-NYA.
    By: garythecoconut|||https://www.facebook.com/GaryTheCoconut/|||https://twitter.com/garythecoconut|||https://www.youtube.com/watch?v=Y9fEA1fC_cc
    +145reps
    Luahan Hati Seorang Isteri Hati Ini Dilukai Hanya perkara kecil pergaduhan pasti berlarutan. Aku ni kekadang biasa lah suka gurau2 n pass remarks kat laki aku. Dia pun sama juga kekadang buat kat aku mcm tu. Tapi pasal dah tau pe'el dia jadi dalam gurau aku pasti akan berhati2 malas nak gaduh2 nanti.
    By: ciarantiger|||https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=128849435346484&id=102571747974253|||https://twitter.com/ciarantiger|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLLAzPk2oEUS5H1N1DFK9EpAerkqVXNE5y
    +110reps
    Semoga Allah menyembuhkan luka di dalam hat ini secepat mungkin . tapi kan chenta . sejak berlakunya musibah ini SH jadi sgt sensetive, SH mula terasa kalau chenta agak terkasar dgn SH, mcm semalam, hye sebab chenta x boleh nak masuk parking dan agak berkasar ckp dgn SH, hati SH dh mula menangis, puas SH menahan jujuran airmata dr jatuh ke.
    By: doogiefwtx|||https://www.facebook.com/Doogiefwtx|||https://twitter.com/doogiefwtx|||https://www.tumbex.com/doogiefwtx.tumblr/posts
    +304reps
    Perkara pertama kita perlu tahu adalah talak ini mempunyai dua iaitu secara jelas (sorih) atau samar samar (kinayah). Bagi lafaz jelas / sorih, perkataan tersebut jelas menunjukkan perceraian dan tidak memerlukan niat suami. Contoh, aku talakkan kau. Aku ceraikan kau, aku lepaskan kau. Manakala bagi samar samar/ kinayah, perkat. See More wa.me
    By: fighttr|||https://www.facebook.com/fighttrainclothing/posts/3232936100066607|||https://twitter.com/YCAHTTF|||https://www.youtube.com/channel/UCi8VKljADr2Zl2QYecZ-k3A
    +51reps
    Luahan Hati Seorang Isteri. โ€œBertuah Si Isteri Dapat Suami Yang Understandingโ€ฆโ€. Luahan Hati Seorang Isteri. Ikuti Telegram Redaksi untuk berita baharu dan isu terkini. Setelah berhempas pulas melahirkan anak, adalah satu rahmat dan anugerah dari-Nya. Menjadi seorang isteri yang tidak stabil emosinya ketika berpantang adalah bukan.
    By: amonali|||https://www.facebook.com/fra.amonali|||https://twitter.com/AmonAli_211|||https://www.youtube.com/user/warhaammer
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA