Adult

Resepi kek batik che nom - FIEZA DELIGHTS: KEK BATIK INDULGENCE



Saye baru je buat kek batik ni semalam.





Make sure, korang pakai butter Anchor je senang.

Even, korang tengok persembahan kek batik indulgence aku ini tak berapa cantik, yang pasti rasanya sedap.



Simpan di dalam peti sejuk hingga lapisan coklat keras lebih kurang 3 jam.

Pukul butter+gula+esen vanila hingga kembang putih.



Tuang adunan ganache ke atas lapisan cream cheese.

Jom aku kongsikan dengan korang, resepi kek batik Indulgence style Che Nom.













Kalau nak tahu, Anchor ini ada 2 jenis butter iaitu Anchor Unsalted Pure Butter dan juga Anchor Salted Pure Butter.



Kacau sehingga pekat sebati.



Sukat guna cawan jer...





Masa tengah panas ni, tekan adunan kek batik supaya padat.


Description: Ingat guna cawan yang sama.

Sexy:
Funny:
Views: 2229 Date: 13.05.2022 Favorited: 27 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +270reps
    Resepi. Kek. Resepi Kek Batik Indulgence Tanpa Telur Tanpa Oven. Masa Penyediaan: 20 minit, Masa Memasak: 15 minit, Jumlah Hidangan: 9x9 inci kek batik. Resepi Oleh: Che' Nom. Kek Batik Indulgence, yang mempunyai 3 lapisan iaitu lapisan kek batik, lapisan cheese dan coklat ganache. Dessert yang mudah, kerana kita tak perlu bakar guna oven.
    By: CapitalistActivist|||https://www.facebook.com/capitalistactivist|||https://twitter.com/Independent/status/964577646947520512|||https://www.minds.com/capitalistactivist
    +262reps
    Resepi Oleh: Che' Nom. Kek Batik Coklat Ganache yang sedap, dan cantik permukaannya. Siapa tak kek batik kan? Paling mudah disediakan, tapi kalau tak kena resepi dan caranya, kita tak akan dapat hasil seperti yang diinginkan boleh jadi keras, atau terlalu lembik. Yg ni hasilnya sedang elok je. Bahan-Bahan: Bahan-bahan untuk kek batik: 2 pek.
    By: AyChihuahua|||https://www.facebook.com/AyChihuahua-1705715496328586/|||https://twitter.com/aychihuahua_|||https://www.youtube.com/watch?v=Ljj7d60Xv4Y
    +270reps
    Kek Batik legend, dengan topping chocolate ganache yang licin… berkilat permukaannya dan penuh dengan rasa chocolate. Siapa yg tak kenal kek batik kan? Palin .
    By: DrunkenMast3r|||https://www.facebook.com/saqlinmushtaq.kingkhan|||https://twitter.com/DrunkenMast3r|||https://www.youtube.com/channel/UC7AqBYbWnhkfImcbq44S-OQ
    +365reps
    Koleksi Resepi Terbaik Malaysia
    By: desaikevin|||https://www.facebook.com/Luckypatel344/photos|||https://twitter.com/desaikevin|||https://www.reddit.com/user/desaikevin
    +363reps
    Kacau sikit bergambar lebih. Semua benda nak di recordnya. Jom aku kongsikan dengan korang, resepi kek batik Indulgence style Che Nom. Make sure, korang pakai butter Anchor je senang. Sebab kek batik nampak lagi berkilat dan moist gitu. 🍰Bahan-bahan yang diperlukan: Bahan untuk buat kek Batik: 2 pack biskut marie 250g mentega 1/2 tin susu.
    By: balljuiceeverywhere|||https://www.facebook.com/people/Elijah-Harper/100010748141687|||https://twitter.com/NanaWrekt|||https://www.reddit.com/user/balljuiceeverywhere/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA