Adult

Laksa sarang botani - Laksa sarang Taman Seri Botani



Masakan ini tidak banyak beza dengan laksa dari negeri lain, namun yang uniknya ialah terdapat seperti 'sarang' yang dibuat daripada telur goreng di letak di atas laksa.



Haritu siap mak mentua kite offer lagi.



Kite makan sampai habis.


Laksa Telur Sarang Botani πŸ‡²πŸ‡Ύ






I is menantu yang tak cover depan in laws.

Info homestay boleh dirujuk.





Aku nie mesra alam sikit..



So boleh pakai la kan komen dari husband yang neutral about laksa? Jom teman bawak kome makan laksa telur goreng bersarang! Aku ni adalah orang ipoh yang terlambat.





Start dari pagi bawakla ke malam baru sampai rumah balik hehe.







Jadi kite berani la nak suggest.




Description: Dekat rumah kite sendiri, semua adik beradik perempuan kite hantu laksaaaaaa ok?

Sexy:
Funny:
Views: 8342 Date: 22.05.2022 Favorited: 172 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tapi tadela semata mata sangat dari KL ni datang ke Ipoh untuk ni saje, alang alang balik kampung Perak tu yang gigih nak singgah gak tu.
Sooo hantu laksa this lady :p zaman bercinta dengan husband dulu pun, mak mertua siap bekalkan laksa untuk kite sebab tau kite suka gila makan laksa.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +243reps
    kunjungi situs kami http://didiarsandi.com
    By: 11never|||https://www.facebook.com/events/400315533915056/|||https://twitter.com/proud_indian5|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLAnzju18_nwhKfxrNF2H-YZ6JNpYv3kWR
    +350reps
    By: boutthatbread|||https://www.facebook.com/chamontedontdislikemegetlikeme.jones|||https://twitter.com/Snipe_BTB|||https://www.reddit.com/user/boutthatbread
    +258reps
    By: emeraldember|||https://www.facebook.com/itsemeraldember/|||https://twitter.com/itsEmeraldember|||https://www.youtube.com/watch?v=Km_sTMfwdTM
    +282reps
    By: blandge|||https://www.facebook.com/liezelronze.blandge|||https://twitter.com/BLandge|||https://www.youtube.com/user/Blandge
    +34reps
    By: bheighkeigh|||https://www.facebook.com/9gag/videos/367036370612767/|||https://twitter.com/9GAG/status/1143096425594548224|||https://www.youtube.com/watch?v=n-a_jpyhpG0
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA