Adult

Murtabak singapore muar - "cikaboom


~SiNar CinTaKu~: Murtabak Singapore JD Muar Best


Antara hidangan yang boleh anda cuba ialah Chicken Cordon Bleu, Lamb Chop dan Grilled Chicken Chop.



Serta sebijik telur dipecahkan di atasnya.










10 Tempat Makan Menarik di Muar




Harganya agak mahal, tetapi masih relevan dan berbaloi dengan rasa dan portion hidangan.


~SiNar CinTaKu~: Murtabak Singapore JD Muar Best


Imej via Untuk makan malam pula, sajian Barat seperi Lamb Chop dan Chicken Chop wajib anda cuba.



Jenis daging yang digunakan memang segar dan saiz hidangan juga besar.



Daerah ini memang dipenuhi dengan pelbagai tempat makan yang menyajikan mi bandung yang sedap-sedap.








Description: Ada yang mengatakan ini adalah mee bandung original Muar.

Sexy:
Funny:
Views: 7061 Date: 04.09.2022 Favorited: 190 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Jika anda ada cadangan tempat makan menarik di Muar yang lain, boleh kongsikan dalam ruang komen di bawah.
Antara hidangan yang boleh anda cuba ialah Chicken Cordon Bleu, Lamb Chop dan Grilled Chicken Chop.
Imej via Restoran ini menyajikan hidangan beronsepkan masakan Muar yang enak dan asli.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +326reps
    Pelopor masakan Murtabak Singapore yang popular di seluruh Malaysia dan Singapura 1-4 batu 1 tanjung agas, 84000 Muar, Johor, Malaysia
    By: blakerdavison|||https://en-gb.facebook.com/sleeptoken/posts/|||https://twitter.com/blakerdavison|||https://www.youtube.com/watch?v=JqhTBihXQVM
    +52reps
    Murtabak Singapore JD Muar Best Setiap kali ade kat kampung, dah berkumpul ramai ramai tu pasti ade je idea nak makan ape, kalau balik kampung Melaka tu, mesti akan singgah ke Muar kadang tu, datang ke muar semata mata memang nak makan murtabak singapore kat Tanjung Agas Muar ni kalau korang nak tahu mane lokasi tepat untuk restoren ni.
    By: babymargaret|||https://www.facebook.com/saybah.tellewoyankenneth|||https://twitter.com/bill_btaylor|||https://www.reddit.com/user/babymargaret
    +346reps
    #11 Restoran Murtabak JD Singapore. Alamat : Jalan Kesang, Muar, Johor 84000. Waktu Operasi: Sabtu-Khamis(11am-12am) Jika anda mencari murtabak bersaiz besar, sini adalah kawasannya. Restoran ini dikatakan restoran pertama membawa murtabak Singapore ke Muar. Ada banyak pilihan saiz murtabak boleh dipilih. Imej via Foursquare
    By: cityofcolors|||https://www.facebook.com/BuffetCityofColors|||https://twitter.com/CityofColors|||https://www.youtube.com/watch?v=N0z4_wfuqeQ
    +344reps
    Sumber: Restoran Murtabak JD Singapore. Portion untuk sebiji murtabak di sini memang besar dan ia cukup untuk 2 hingga 3 orang makan. Pastinya anda sekeluarga boleh makan sepuas hati dengan modal yang kecil. Berbaloi-baloi! Selain daripada murtabak Singapore anda juga boleh nikmati nasi campur dan juga asam pedas.
    By: crocodee|||https://www.facebook.com/crocodee|||https://twitter.com/crocodee|||http://crocodee.ru/
    +171reps
    Murtabak Singapore JD Muar Best Setiap kali ade kat kampung, dah berkumpul ramai ramai tu pasti ade je idea nak makan ape, kalau balik kampung Melaka tu, mesti akan singgah ke Muar kadang tu, datang ke muar semata mata memang nak makan murtabak singapore kat Tanjung Agas Muar ni kalau korang nak tahu mane lokasi tepat untuk restoren ni.
    By: DavidToma|||https://www.facebook.com/David-Toma-158125182784/|||https://twitter.com/DAVIDTOMA|||http://davidtoma.com/contact/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA