Adult

Resepi kek buah kukus sukatan cawan - Kek Buah Kukus Lembab dan Sedap Azie Kitchen



Jika lambat digaul, gula akan mengeras.




Resepi Kek Buah (Pastry Fruit Cake) Sedap Yang Terlajak Mudah


Susahlah nak rujuk resepi mana satu, resepi 1 lah, resepi 2 lah, jadi kali ini saya namakan Kek Buah Kukus Azie Kitchen.



Boleh cuba kek buah kukus yang pakai sukatan cawan.







Tapi untuk kek buah, dia hanya buat untuk orang yang dah selalu tempah je.








Description: Ketika beraya ke rumah Kak Leen beberapa tahun dulu, saya berkesempatan membelek belek buku resepi beliau, apalagi saya terus menyalin resepi Kek Buah yang menjadi kegemaran saya ini.

Sexy:
Funny:
Views: 3748 Date: 05.08.2022 Favorited: 11 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kalau anda dah takde idea atau dah buntu nak buat pemanis mulut apa untuk makan dengan family boleh buat kek buah ni.
Selain aluminium foil, boleh juga balut penutup pengukus dengan tuala supaya wap air tidak menitis ke atas kek yang sedang dikukus.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +330reps
    1 Resepi Kek Kukus Buah Buahan. 1.1 Bahan bahan: 1.2 Bahan ayak: 1.3 Gula hangus: 1.4 Cara memasak : Resepi kek buah-buahan mudah dan tidak memerlukan terlalu banyak ramuan โ€“ jadi ramuan buah ini sangat sederhana. Resipi kukus lembab ini pastinya akan berfungsi jika anda mengikuti resipi yang kami berkhidmat di bawah.
    By: charlysix|||https://www.facebook.com/Charlysix|||https://twitter.com/CharlySix|||https://www.youtube.com/user/Charlysix3
    +81reps
    Oles sikit dengan marjerin atau minyak. **pesanan โ€“ sebelum masukkan dalam acuan, tapis dulu adunan tersebut. risau Ada tepung yang tidak betulยฒ sekata. Masukkan adunan ยฝ daripada acuan tersebut. Jangan masukkan penuh, kerana kek kita akan mengembang. Panaskan periuk kukus, dan kukus selama 15-20 minit.
    By: bladiee|||https://en-gb.facebook.com/public/Naresh-Blade|||https://twitter.com/BLadiee_xOXo|||https://www.youtube.com/watch?v=T0xxjY2SvqE
    +371reps
    Bahan-bahan resepi kek buah kukus :Bahan A. 300 gram gula pasir. 250 gram butter berkualiti tinggi yang tak masin seperti brand Anchor. 500 gram mixed fruit = kismis hitam , kismis perang , ceri ,dan sebagainya. 50 ml air panas. Bahan B. 350 gram tepung gandum*. 2 sudu teh soda bikarbonat*. 1 sudu teh cream of tartar*.
    By: Galarzaa|||https://www.facebook.com/Miguelitoo-Galarzaa-189267425183674/|||https://twitter.com/Valen_galarzaa|||https://www.youtube.com/watch?v=XO6tL9b03t8
    +80reps
    Kek marble pelangi gebu bakar sukatan cawan. Resepi kek buah bakar sukatan cawan mudah sedap pada 17 10 2017 jumlah. 12 sudu kecil esen vanilla. Daftar isi Sembunyikan 1 Resepi Kek Kukus Buah Buahan. 1 cawan gula kastur atau. Resepi kek buah-buahan mudah dan tidak memerlukan terlalu banyak ramuan jadi ramuan buah ini sangat sederhana.
    By: Dilbert_Daily|||https://www.facebook.com/trumpbert/|||https://twitter.com/Dilbert_Daily|||https://dilbert.com/email.opened/?eid=eyJFbWFpbElEIjozMTkyOTY1LCJFdmVudElEIjoiOCJ9
    +241reps
    Kek marble pelangi gebu bakar sukatan cawan. Resepi kek buah bakar sukatan cawan mudah sedap pada 17 10 2017 jumlah. 12 sudu kecil esen vanilla. Daftar isi Sembunyikan 1 Resepi Kek Kukus Buah Buahan. 1 cawan gula kastur atau. Resepi kek buah-buahan mudah dan tidak memerlukan terlalu banyak ramuan jadi ramuan buah ini sangat sederhana.
    By: flossy_cake|||https://www.facebook.com/flossycake/videos/171998987461216/|||https://twitter.com/flossy_cockles|||https://www.reddit.com/user/flossy_cake
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA