Adult

Ayam masak kam heong che nom - Che Nom


elixiresdelamnews


Pastikan tidak terlalu garing.



More images for ayam masak kam heong che nom Β» Source: i.



Hidangan ni sangat lah wangi, cukup rasa pedas dan.













Jika kering tambahkan sedikit air dan kacau untuk elakkan kuah sambal menjadi hangus.



Feb 25, 2021 Β· ayam masak kam heong, yang biasanya che nom makan kat restoran chinese muslim.


Description: You need 1 of ekor ayam - belah 2 - tak nak belah pun tak apa.

Sexy:
Funny:
Views: 6083 Date: 28.03.2022 Favorited: 106 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +229reps
    Assalamualaikum gaiss!!!Haaa . dah lama tak up resepi ni. Sejak balik dari Kota Kinabalu hari tu agak sibuk sikit. Ok kali ni aku nak share resepi ayam masa .
    By: CrazyAndCranky|||https://www.facebook.com/rabiauj|||https://twitter.com/crazyandcranky|||https://www.reddit.com/user/CrazyAndCranky
    +200reps
    Ayam Masak Kam Heong, yang biasanya Che Nom makan kat restoran Chinese Muslim. Hidangan ni sangat lah wangi, cukup rasa pedas dan berempah nya. Ada 2 bahagian iaitu mula-mua kita sediakan sos perapan ayam dan goreng….kemudian kita sediakan bancuhan sos untuk kuah ayam masak kam heong. Memang sedap dan kalau makan dgn nasi putih aja pun dah cukup.
    By: Denake|||https://www.facebook.com/public/Oben-Denake|||https://twitter.com/Denakecarvalho|||https://www.youtube.com/user/denake
    +201reps
    Ayam Masak Kam Heong, yang biasanya Che Nom makan kat restoran Chinese Muslim. Hidangan ni sangat lah wangi, cukup rasa pedas dan berempah nya. Ada 2 bahagian iaitu mula-mua kita sediakan sos perapan ayam dan goreng….kemudian kita sediakan bancuhan sos untuk kuah ayam masak kam heong. Memang sedap dan kalau makan dgn nasi putih aja pun dah cukup.
    By: elliejoness|||https://en-gb.facebook.com/elliejoness|||https://twitter.com/elliejoness_|||https://www.youtube.com/watch?v=Li2a9aD0NGQ
    +218reps
    Kam Heong bermaksud berbau wangi. Kalau beli di kedai tak puas makan, jadi resepi ini saya kongsikan untuk anda try di rumah. Simple je nak masak kalau anda ikut resepi di bawah! Apakata anda cuba resepi ayam kam heong ini sebagai hidangan hari ini. Sesuai dimakan dengan nasi impit dan nasi putih! Lagi padu letak sambal belacan!
    By: BadNeighbour|||https://www.facebook.com/Badneighb0ur/|||https://twitter.com/ADULTBASTARDS|||https://www.youtube.com/watch?v=EIe7nR0lvk4
    +85reps
    October 18, 2021 Che Nom, Malaysia Che Nom - Ayam Masak Kam Heong Sejak dipublikasikan pada 16 06 2020 - 16:44:27Z Video ini telah ditonton sebanyak 540436 kali, di antara Penonton ada 9904 orang yang suka, dan Jumlah yang membenci Video ini adalah: .
    By: ellis_shaw|||https://en-gb.facebook.com/public/Ellis-Shaw|||https://twitter.com/Ellis_Shaw|||https://www.youtube.com/user/sk8crazazionstyle
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA