Adult

Roti sardin - Resipi Khas Bulan Puasa: Roti John Sardin « Home is where My Heart is…






Resepi Roti Sardin 'Confirm' Ketagih. Mudah Je Nak Buat!




Tapi serius memang sedap makan macam ni.


Resepi Roti Telur Sardin Paling Mudah Dan Sedap. Gerenti Kejap Je Habis Sebuku













Description: Apa yang paling best tentang roti sardin gulung crunchy ni ialah sebab ianya disalut dengan serbuk roti.

Sexy:
Funny:
Views: 4037 Date: 20.02.2022 Favorited: 165 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Roti terlebih dahulu, kemudian sapukan isi sardin selepas itu tutupkan dengan sekeping roti lagi.

Hot Categories

Latest Comments

    +209reps
    1 tin sardine Yeos 1/2 biji bawang besar - hiris nipis 1/2 tangkai cili merah - hiris Sedikit garam Perahan limau nipis/kasturi - opsyenal 3 biji telur - dipukul seketika Sedikit tepung gandum - bancuh dengan sedikit air Cara cara: Hancurkan ikan sardin dengan mengguna garfu. Masukkan bawang besar, cili merah, garam dan air perahan limau nipis.
    By: BuenaT|||https://www.facebook.com/BuenaT/|||https://twitter.com/BuenaT|||https://www.youtube.com/watch?v=ZLtbMs_mpx0
    +178reps
    Roti buku Cara-cara 1. Buat Inti Sardin Mula-mula sekali, kita buat inti sardin. Tumis bawang merah hingga naik bau. Masukkan cili padi dan sardin dalam kuali. Sambil kacau, sambil hancurkan ikan dalam kuali. Masak hingga sedikit kering dan tambah sedikit garam dan serbuk lada hitam. Dah siap cukup rasa semua boleh ketepikan dulu. 2. Lenyek Roti
    By: brybell|||https://www.facebook.com/Brybell-Fashion-598098376887413/|||https://twitter.com/brybell11/status/1039043976169496576|||https://stackoverflow.com/users/1519581/brybell
    +38reps
    besar sardin (dibuang sedikit kuah) • Sebungkus roti gardenia (saiz besar) • biji bawang besar • sudu besar mayonis • Secubit garam • sudu besar tepung gandum (dibancuh menjadi pekat) • minyak masak 45 minit 3-4 orang Hana Shafirah Karipap Roti Inti Sardin Super Rangup, Lawan Tetap Lawan, Rindu Kangkang Kung Kangkang Jekfer Lailer
    By: 100xLeverage|||https://www.facebook.com/cryptomak/posts/788297438263962|||https://twitter.com/100xLeverage_/status/1171118738008985601|||https://www.youtube.com/watch?v=vly4PgG_Y5Q
    +359reps
    Roti sardin cheese ni sesuai dijadikan sebagai hidangan ringkas untuk minum pagi ataupun petang. Sebelum cuba tu jom kita tengok dulu cara membuat roti sardin cheese ni untuk lebih senang nak faham. Bahan-bahan roti sardin cheese: 200gm Sardin (tin sederhana) 40gm Bawang Merah (potong dadu) 40gm Lobak Merah (potong dadu) 30gm Daun Bawang (dihiris)
    By: AppleCave|||https://www.facebook.com/apple.cave|||https://twitter.com/reminator113|||https://www.reddit.com/user/AppleCave
    +294reps
    Sedapnya Roti Sardin Goreng Rangup resipi perkongsian saudari Cahaya Kasih Firdausi ni. Ringkas je menunya tetapi terbukti sangat sedap dan menyelerakan. Jika dekat dapur ada roti sandwich yang susah nak habis, boleh cuba resipi ni untuk minum petang.
    By: FUCK___SNITCHES|||https://www.facebook.com/weseenothinwesaynothin|||https://twitter.com/smokeforthem|||https://www.youtube.com/watch?v=1ZM3t3mcKYc
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA