Adult

Resepi capati che nom - media.punditarena.com...



Weekend aku balik kampung, bolehlah makan ramai-ramai.





Kacau sehigga mendidih dan tutup api.

Lagi satu dalam dalca ni mat tambah 1 camca besar kerisik untuk menambah keharumannya.



Nak perap dengan apa? Ambil satu bola tepung dan ratakan macam didalam gambar.

Resepi Daging Merah Confirm Teringat ingat Daging masak merah ini adalah merupakan sebuah menu popular yang banyak dihidangkan digerai-gerai masakan Thailand.



Panaskan ½ cawan minyak gorengan, tumis bawang besar sehingga layu.



Masukkan tepung gandum 2 cawan bersama sedikit garam dan kacau sehingga sebati.





Kejap yea, nak tarik nafas dulu.......





Biarkan masak sekejap lagi dan boleh diangkat.

Masukkan ayam goreng dan bawang kuning.






Cara Mudah Buat Roti Canai Secara Homemade. Sangat Lembut & Sedap Malah Kosnya Hanya RM5!



Description: Menu ni kita olah dari sos spaghetti Bolognese segera di pasaran, tapi kita jadikannya lebih sedap dan special.

Sexy:
Funny:
Views: 1623 Date: 25.03.2022 Favorited: 190 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +39reps
    Bahan-bahan Resepi Capati: 2 cawan tepung atta. 2 sudu minyak masak (untuk melembutkan) 1 cawan Air panas (suam sedikit) kiraan air, 50 peratus dari tepung sekiranya 100gm airnya 5oml. Garam secubit ikut rasa. Larutkan garam dalam air panas. Cara Membuat Resepi Capati: 1. Masukkan tepung dalam mangkuk dan buat lubang ditengahnya.
    By: djembejohn|||https://www.facebook.com/The-Bo-Luc-Gang-10150132469795302/|||https://twitter.com/djembejohn|||https://www.youtube.com/user/funkitup
    +357reps
    Selain bungkus makanan di kedai, apa kata cuba buat sendiri capati di rumah. Dah siap boleh terus makan bersama keluarga. Menerusi perkongsian oleh puan Sha Yaacob, menyediakan resipi capati turun temurun keluarga sejak 30 tahun. Katanya resipinya itu menjadikan roti kekal lembut walaupun sudah sejuk. Seterusnya ikuti resipinya.
    By: bankstaX|||https://www.facebook.com/donnabankstaxservice/|||https://twitter.com/EBGamesAus/status/1124599602609631232|||https://www.youtube.com/watch?v=fEmDWQa1oZ0
    +183reps
    Resepi. Ikan. Resepi Sambal Tumis Sardin. Masa Penyediaan: 10 minit, Masa Memasak: 10 minit, Jumlah Hidangan: 3-4 orang. Resepi Oleh: Che' Nom. Resepi Sambal Tumis Sardin, masakan yang mudah tapi cukup membangkitkan selera. Hidangan ini boleh dimakan bersama nasi, lempeng ataupun roti.
    By: blitzgunner|||https://www.facebook.com/TBG250/|||https://twitter.com/Mr_D_Vine|||https://www.youtube.com/channel/UC9X-myCY1KulUcFHkCXf2hw
    +296reps
    Cara-Cara Menghasilkan Sardin Secara Homemade. Jimat, Segar, Bersih & Dijamin Halal. 4. Susun doh dalam bekas yang diisi minyak masak. Pastikan tepung terendam dalam minyak dan perap lebih kurang 2 jam. 5. Selepas dua jam, siapkan lokasi menebar. Dulang besar yang ditenggek atas baldi. Dulang kecil untuk letak roti canai.
    By: 2018dodgedemon|||https://www.facebook.com/WarrenTireServiceCenterNY/posts/1029074453893016|||https://twitter.com/XscendDetailing|||https://www.youtube.com/watch?v=AsjpEsy2lk8
    +125reps
    Pastikan spaghetti tenggelam sepenuhnya. Rebus sehingga spaghetti mencapai tahap “al dente” atau masih sedikit keras. Toskan air dan cepat-cepat tuangkan sedikit minyak zaitun kemudian gaul sebati supaya spaghetti tidak melekat bila sejuk nanti. Ok overall resepi Che Nom ok cuma pedas sikit buat yang tak tahan pedas.
    By: Andy_JF|||https://www.facebook.com/groups/716075135109605/|||https://twitter.com/Andywarski/status/989662489230143489|||https://www.youtube.com/watch?v=dHKnvm6rnQ8
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA