Adult

Ikan kembung masak asam rebus - 10 Resepi Ikan Kembung Dijamin Sedap (Rugi Tak Cuba)



Semua resepi ni senang nak buat, dan sedap dimakan.



Sedap tak terkata kalau dapat makan masak pindang ni.



Dan sumbat bahan dalam ikan tadi.



Tidak mengapa, berikut kami senaraikan 10 resepi ikan kembung untuk anda.






10 Resepi Ikan Kembung Dijamin Sedap (Rugi Tak Cuba)




Memang lain macam rasanya.











Tiada idea untuk memasak ikan kembung? Biarkan kuah mendidih kejap, tutup api..


Description: Memang boleh bertambah-tambah nasi tanpa anda sedari : Menu ini juga sangat sihat kerana ikan nya cuma direbus dan bebas minyak.

Sexy:
Funny:
Views: 7656 Date: 12.01.2023 Favorited: 25 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +238reps
    Cara Penyediaan: Dalam periuk atau kuali, tuang air anggaran tenggelam sedikit ikan dan rebus bersama asam gelugur dan sedikit garam selama 5-10 minit di atas api yang perlahan. Setelah masak, angkat ikan ke dalam bekas berasingan.
    By: CanonChick|||https://www.facebook.com/GingerSnapsPhotographyAZ/posts/|||https://twitter.com/chick_canon/status/943197368291381250|||https://www.deviantart.com/canonchick
    +40reps
    Assalamualaikum selamat pagi .maaf dengan video saya ad gegar sikit ad masalah teknikal ketika rakaman insyallah video yang lain akan kembali normal terim .
    By: cooldash|||https://www.facebook.com/Cooldashdirect/|||https://twitter.com/CP_7Dash|||https://www.youtube.com/channel/UCTT8PKTXMtrLgQKCr0RUTXg
    +137reps
    #intankusiah#dapurkakintan#ikankembungmasakasamrebus#pkp# ๏ธbahan-bahan ikan kembung masak asam rebus โฌ…๏ธโ˜‘๏ธ cili padi 2-3 biji, balacan, Cili merah 1 biji, baw .
    By: Cames-Jharles|||https://www.facebook.com/laurentin.cames.7/photos|||https://twitter.com/mchappell51/status/1079606868408967168|||https://www.youtube.com/watch?v=dRLAi6yBexw
    +384reps
    ASAM REBUS IKAN KEMBUNG Resepi : MaDiHaA aka Ratna Bahan2 2 ekor ikan kembong (hok besor) ~ bersihkan & potong 2 jika suka 3 - 4 keping asam gelugur (sukahati nak boh byk mana ikut masam yg anda suka) 1 kuntum bunga kantan atau 1 helai kecil daun kunyit (optional kali ni takde stok jadi tak bubuh pun) air secukupnya (ku bubuh dlm 3 cawan jer)
    By: dimeisgod|||https://www.facebook.com/dimeisgod|||https://twitter.com/Dismalterrors|||https://www.youtube.com/user/dimeisgod666
    +365reps
    Senang kata, ikan rebus adalah hidangan sihat. Ikan kembung rebus air asam adalah lauk simple. Tapi sangatlah sedap. Rasanya pedas, cukup masin dan cukup menyelerakan. Nak masak lauk macam ni pun tak ambil masa lama. IKAN KEMBUNG REBUS AIR ASAM. BACA JUGA: Begini Cara Sebenar Nak Buat Ikan Rebus โ€˜Originalโ€™ Yang Paling Simple Dan Dijamin.
    By: Bennett1984|||https://www.facebook.com/davebennett1984/|||https://twitter.com/Lee_Bennett1984/status/1136305635765686277|||https://www.reddit.com/user/Bennett1984
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA