Adult

Sayang apa khabar denganmu lirik - Lirik Lagu Sayang Apa Khabar


Chord dan Lirik Lagu Apa Kabar Sayang






Dia sedar dia tidak pernah tersenyum sejak putus cinta kerana hatinya penuh dengan rasa marah, geram dan benci tiada keceriaan dalam hidupnya bila cintanya di dustai oleh wanita yang di cintai.









Sayang dengarlah permintaanku Jaga hatimu untukku Sayang dengarlah bisikan hatiku Karna ku sayang kamu..

Karna ku sayang kamu..


bukuchordsaya: Shae




Eh dah lorat ke Indon lah pulak aku ni.




Description: Jariku berhenti mengetuk butang laptop bila teringat sesuatu.

Sexy:
Funny:
Views: 8707 Date: 15.07.2022 Favorited: 171 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +268reps
    Silakan menghubungi kami . Sayang apa kabar denganmu Di sini kumerindukan kamu Ku harap cintamu takkan berubah Karna di sini ku tetap untukmu. Sayang apa kabar denganmu Cobalah kamu telepon diriku Ku rindu dengar suara indahmu Karna dirimulah semangat hidupku.
    By: Comyu|||https://de-de.facebook.com/matsuoka.comyu|||https://twitter.com/comyu_tokyo|||https://www.youtube.com/?gl=US
    +167reps
    Blog lirik lagu ini tidak menyediakan sebarang link untuk download lagu mp3 * dari * samada dalam format mp3 atau sebarang format audio yang lain. Untuk pembelian lagu sila beli melalui laman media streaming yang sah, atau pun apa-apa saluran lain yang dibenarkan oleh undang-undang dan mengikut saluran yang betul.
    By: AngryAngryAlice|||https://www.facebook.com/fermentnationVA2711/posts|||https://twitter.com/angryangryalice|||https://www.reddit.com/user/AngryAngryAlice/
    +349reps
    Apa kabar kamu sayang, apa kabar kamu sayang. Seharian aku tak tenang. Khawatirkan kamu di sana. Tak tahu apa gerangan. Mungkinkah di sana kau rasa bahagia. Atau malah sebaliknya. Telah lama kita tidak bertemu. Tak pernah ku dengar berita tentangmu. Apa kabar kamu sayang, apa kabar kamu sayang.
    By: CRACK_IN_MY_ASS|||https://www.facebook.com/Of-course-Im-not-perfect-theres-a-crack-in-my-ass-168617966622223/|||https://twitter.com/bluemcc22|||https://www.youtube.com/watch?v=5EVPw-zm7CA
    +116reps
    this might be the simplest chord for the beginner :) capo at 3rd fret [verse] c g sayang apa khabar dengan mu am em di sini ku merindukan kamu f c ku harap cinta mu takkan berubah dm g kerna di .
    By: cod_owl|||https://www.facebook.com/CapeWildlife/|||https://twitter.com/Codowl|||https://www.youtube.com/watch?v=iTBCOdowlDA
    +230reps
    Ku harap cinta mu takkan berubah. Kerna di sini ku tetap untukmu. Sayang apa khabar dengan mu. Cobalah kamu telepon diriku. Ku rindu dengar suara indahmu. Kerna dirimulah semangat hidupku. Sayang dengarlah permintaan ku. Jangan ragu kan cintaku. Sayang percayalah apa kataku.
    By: broonskie|||https://nl-nl.facebook.com/public/Toots-Broere|||https://twitter.com/VA_shawty22|||https://www.reddit.com/user/broonskie
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA