Adult

Cara isi e filing 2021 - LOGIN E






LOGIN E






Pembelian alat sokongan seperti mesin hemodialisis, kerusi roda, kaki palsu dan alat pendengaran untuk diri sendiri, pasangan sah, anak dan ibu bapa.



Masukkan No Pengenalan dan Kata Laluan yang tepat untuk menghantar borang yang telah diisi.

Pembayar Cukai Taksiran Tahunan 2021 boleh mula mengisi E Filing LHDN bermula pada akan dikemaskini 2022.


ezHASiL: Panduan Isi e



ezHASiL: Panduan Isi e




Panduan Isi e-Filing Cukai Pendapatan 2022 Untuk Kali Pertama Berikut adalah langkah-langkah mengisi e-Filing online melalui Portal ezHASiL.



Sekiranya anda merupakan pekerja sektor swasta dan penjawat awam yang tak ada pencen, anda layak mendapat pelepasan cukai RM3,000 untuk insurans hayat dan RM4,000 untuk KWSP.

Atau mungkin ada yang sebelum ni hantar borang secara manual dan pertama kali nak guna sistem online di EZ Hasil.


Description: Pendidikan dan Perubatan Anda ada tak pelan insurans pendidikan dan insurans perubatan?

Sexy:
Funny:
Views: 5520 Date: 31.03.2022 Favorited: 166 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tuan, kilang tempat saya kerja telah memberhentikan semua perkerjanya termasuk saya pada bulan April 2020.
Begitu mudah, murah, cepat, dan dijamin kerahasiaan datanya oleh.
Pastikan alamat emel anda tepat kerana Pihak LHDN akan menghantar nombor rujukan ke emel anda.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +239reps
    Panduan lengkap cara isi borang (eFiling) e-Filing LHDN, langkah demi langkah. Anda mahu isi borang eFiling secara online di laman web LHDN โ€“ ezHasil. Dan anda perlukan sedikit rujukan agar proses tersebut berjalan lancar. (Tidak kira kali pertama isi atau sudah berkali-kali) Post ini dicipta khas untuk tujuan tersebut.
    By: FancyBBQ|||https://www.facebook.com/FancyBBQ/|||https://twitter.com/CaseyAGage|||https://www.reddit.com/user/FancyBBQ
    +153reps
    Maaf sgt2 saya mmg zero pasal e-filing ni. Soalan saya. 1. Berapa gaji minima bulanan yg baru dikenakan cukai? 2. Potongan cukai ni automatic ye? Maksudnya majikan mmg dh potong siap2 tiap2 bulan. 3. Kalau dlm payslip xde tunjuk potongan cukai, maksudnya pendapatan beliau belum layak bercukai ke? adakah individu tsbt masih perlu isi e-filing.
    By: Endurfree03|||https://www.facebook.com/Endurfree03/|||https://twitter.com/Endurfree03|||https://www.youtube.com/channel/UC1IjWQIH090uALyVUcEUOwg/channels
    +264reps
    Musim E-Filing datang lagi! 1 Mac 2021 akan bermulanya tempoh pengisytiharan pendapatan bagi Tahun Taksiran 2020. Ada antara kita yang dah biasa buat e-Filing, tapi ada juga yang baru pertama kali nak buat e-Filing. Atau mungkin ada yang sebelum ni hantar borang secara manual dan pertama kali nak guna sistem online di EZ Hasil. Kalau [โ€ฆ]
    By: DigitalGoose|||https://www.facebook.com/thedigitalgoose/|||https://twitter.com/digitalgoose1|||https://www.youtube.com/watch?v=55TJeZElHJE
    +27reps
    Efiling DJP Online bagi saya adalah cara lapor pajak paling gampang di tahun 2021. Lapor pajak itu tergantung jenis dan jumlah penghasilan anda dalam setahun, Karyawan, pegawai, ASN, TNI, Polri yang gaji setahunnya 60 juta ke bawah dan hanya dari 1 sumber penghasilan maka menggunakan formulir 1770 SS.
    By: Dank_Karo|||https://www.facebook.com/friseur.karolina/|||https://twitter.com/k_herfurth/status/881245494877581312|||https://www.youtube.com/watch?v=t8qLoN9IFf4
    +336reps
    Bagi wajib pajak yang hendak menyampaikan laporan SPT Tahunan PPh Orang Pribadi (1770, 1770S, 1770SS) maupun SPT Tahunan PPh Badan (1771) dapat mengisi dan menyampaikan laporan SPT-nya pada aplikasi e-Filing di DJP Online. Untuk jenis SPT 1770SS dan 1770S disediakan formulir pengisian langsung pada aplikasi e-Filing.
    By: angry-puppies|||https://www.facebook.com/AngryPuppies|||https://twitter.com/damnrico/status/1125867295669149696|||https://www.youtube.com/watch?v=m8VMr4g1KL8
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA