Adult

Resepi sarang semut azlina ina - Biskut Sarang Semut Resepi Tradisi Mudah Dan Sedap


[GAMBAR]Resepi Kuih Sarang Semut Yang Mudah Dan Confirm Jadi, Sedap Tau Wajib Cuba!




Tapi kalau nak makan sendiri di rumah tak yah buang pun takpa, kalau ada anak-anak cepat ja dah habis.










RESEPI BISKUT SARANG SEMUT by AZLINA INA FANS


Ini boleh singkatkan masa perapan kepada masa di atas BACA DI LINK BARU : Tonton video tutorial kek sarang semut di bawah ini untuk lebih jelas dan faham.



Yang ni ikut pada suhu oven masing-masing ok, kalau rasa kek macam tak masak lagi boleh tambah masa.


Resepi Kek Sarang Semut



RESEPI BISKUT SARANG SEMUT by AZLINA INA FANS


Selepas itu, doh boleh dikepal dan simpan doh tadi sekejap didalam peti ais selama 30 minit 6.



Rania dah mula cuti sekolah, bolehlah fokus buat biskut raya pula.



Pastikan anda masukkan gula hangus yang suam.








Description: GambarΒ² di blog QasehnyaRania adalah hak cipta terpelihara dan hak milik kekal tuan blog QasehnyaRania dan adalah DILARANG untuk mengambilnya tanpa minta izin terlebih dahulu.

Sexy:
Funny:
Views: 3971 Date: 26.06.2022 Favorited: 189 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Jadi, kalau ada kelapangan dan bahan-bahannya apa kata kalau cuba buat sendiri biskut kegemaran masing-masing seperti biskut sarang semut ni.
Pastu kena tunggu mood mai pulak, barulah boleh nak menyalut coklatnya.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +45reps
    By: ahab003|||https://www.facebook.com/ahab003|||https://twitter.com/ahab003|||https://www.youtube.com/user/ahab003
    +106reps
    By: dogchasecat|||https://www.facebook.com/dogchasecat|||https://twitter.com/Dog_Chase_Cat|||https://www.reddit.com/user/dogchasecat
    +119reps
    By: Flomess|||https://www.facebook.com/REXUS-FLOMESS-185691092014018/|||https://twitter.com/flomesses/status/922913613852983296|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLDkjQGvqPayRPqdFSVF3GSleqPWRU4Elx
    +47reps
    By: Aye_why_jay|||https://www.facebook.com/jay.why.5209|||https://twitter.com/Jay_aye_whY|||https://www.youtube.com/watch?v=sya2QAzmH1s
    +346reps
    By: atticdoor|||https://www.facebook.com/KassyM.AtticDoor|||https://twitter.com/atticdoor|||https://www.youtube.com/channel/UC07ZWVcdrIEzMTecONlc2EQ
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA