Adult

Cucur ikan bilis che nom - cucur che nom


cucur che nom










Kalau bosan di rumah, boleh follow.

Adunkan semua bahan sehingga sebati.



Sebab bukannya pandai sangat buat cucur goreng.



Kalau tangan basah, bentuk doh tu lebih cantik.



Mudah tak nak buat cucur ikan bilis? Contoh yang merosakkan iman ialah dengan berkata semua yang aku dapat adalah kerana usaha aku.




cucur che nom






Merupakan sayur-sayuran yang dihiris dan dicampur dalam adunan tepung cucur.


Description: Anda juga boleh menggunakan minyak.

Sexy:
Funny:
Views: 8423 Date: 07.02.2023 Favorited: 176 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Paling sesuai untuk anda-anda yang sibuk dan tidak punya banyak masa untuk memasak.
Terdapat pelbagai jenis cucur dan kesemua jenis itu telah kami sediakan di bawah ini untuk memudahkan anda memilih idea untuk masak cucur.

Hot Categories

Latest Comments

    +11reps
    Dah lama rasanya tak share resepi cucur. Sebab Che Nom ni bukannya pandai sangat buat cucur goreng. Kebetulan resepi ni dikongsi oleh ibu saudara CN iaitu Um .
    By: Colorblindpainter|||https://www.facebook.com/MrKPArts/|||https://twitter.com/70sscifiart/status/1025139443009822720|||https://thecolorblindpainter.com/
    +133reps
    Tiga cawan tepung gandum jenama Rose 3 1/2 cawan air panas 1 1/2 sudu kecil garam Sedikit carrot Bawang merah Daun bawang Daun sup Cili merah Segenggam ikan bilis Cara-cara menyediakan 1. Carrot, daun bawang, daun sup dan cili merah perlu dipotong menjadi hirisan kecil seperti yang ditunjukkan dalam gambar di atas. 2.
    By: ashleigh_92|||https://en-gb.facebook.com/ashleigh.92.x.1|||https://twitter.com/ashleigh92|||https://www.ebay.co.uk/sch/ashleigh_92/m.html
    +379reps
    dikisar atau ditumbuk halus. Garam secukup rasa. Sedikit hirisan lobak dan daun sup. * ikut selera kita untuk meletakkan bahan-bahan lain seperti kobis ataupun udang kering Air panas mendidih secukupnya (bukan suam-suam kuku tetapi yang baru mendidih) *resepi saya tiada sukatan .semuanya mengikut anggaran sahaja.
    By: andromedusprops|||https://www.facebook.com/GameRant/posts/10156445521497705|||https://twitter.com/LukaSky6|||https://www.youtube.com/watch?v=ob7YjS12Llg
    +269reps
    dikisar atau ditumbuk halus. Kalau anda guna sudip mungkin kurang lah dapatnya. Kalau anda guna sudip mungkin kurang lah dapatnya. Nov 25 2019 - Explore Aklimal Aklimal Abdullahs board Recipes to cook dari che nom on Pinterest. Nov 25 2019 - Explore Aklimal Aklimal Abdullahs board Recipes to cook dari che nom on Pinterest.
    By: ApekshaShah|||https://www.facebook.com/apekshashah.1212/photos|||https://twitter.com/Apekshashah83|||https://www.reddit.com/user/ApekshaShah/
    +146reps
    Cucur atau juga dipanggil jemput-jemput adalah antara hidangan paling best untuk sarapan atau minum petang. Apatah lagi kalau dimakan dengan sambal kicap yang menjadi kelaziman orang sebelah selatan. Cucur turut dimakan dengan sos cili atau sos tomato. Ikut selera masing-masing. RASA kongsikan resipi cucur ikan bilis yang senang nak dibuat. Rasanya juga sedap dan […]
    By: connorMUFC|||https://de-de.facebook.com/ConnorMUFC|||https://twitter.com/connormufc|||https://www.reddit.com/user/connorMUFC
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA