Adult

Diploma akauntansi - HEP POLITEKNIK MUADZAM SHAH: AKAUNTANSI



Buku pun dalam inggeris.



Means sy dah tau la sikit2 basic acc ni.


Diploma Akauntansi !






Tapi nanti dalam exam sesetengah lect dia bagi je tulis dalam bahasa melayu, tapi kebanyakan jawab dalam inggeris waalaikumusalam awak..


Portal Pengambilan Pelajar Politeknik dan Kolej Komuniti


Aku pun Accountancy jugak..


Portal Pengambilan Pelajar Politeknik dan Kolej Komuniti


Paling sakit hati bila x imbang...






AC110



Description: Buku pun dalam inggeris.

Sexy:
Funny:
Views: 1995 Date: 13.03.2022 Favorited: 22 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Graduan dari program ini berpeluang untuk membina kerjaya dalam sektor perniagaan, perakaunan mahupun komunikasi di sektor awam dan swasta.
Tertakluk kepada pencapaian akademik yang cemerlang dan bilangan tempat yang disediakan.

Hot Categories

Latest Comments

    +365reps
    the diploma in accountancy programme is designed to equip graduates with knowledge and skillsets through integrated educational experience in accounting disciplines including areas and sub-areas of financial and management accounting, auditing, taxation, finance, professional ethics as well as management knowledge, digital information, …
    By: Cpt_Matt|||https://www.facebook.com/CPTMattKing/|||https://twitter.com/Cptfishnwhitney|||https://www.youtube.com/watch?v=1NN_02GaXOs
    +314reps
    Diploma Akauntasi Program tiga tahun Diploma Akauntansi menyediakan latihan teori dan praktikal dalam bidang perakaunan bagi membolehkan pelajar memasuki komuniti perniagaan serta dapat berfungsi dengan cekap dan lancar menggunakan sistem manual dan komputer.
    By: El_Zalo|||https://www.facebook.com/public/El-Zalo|||https://twitter.com/Gonzalo52291102|||https://www.youtube.com/watch?v=0kdRZLy5ASQ
    +116reps
    DIPLOMA AKAUNTANSI; Course categories: Search courses: Expand all. Sesi Jun 2020. Sesi Disember 2019. Sesi Disember 2020. Semester Pendek 2021. Sesi 2 2021/2022. Skip.
    By: Fundertaker|||https://www.facebook.com/pages/Sabina-Cemetery/158812117953152|||https://twitter.com/fundertaker|||https://www.youtube.com/user/Akojiguy
    +253reps
    saya pelajar Diploma Akauntansi Assalamualaikum lama sudah tidak menjenguk blog ini, masih seperti dahulu tidak ada yang berubah hehex. Tiba2 hari ini nak bercerita tentang perasaan menjadi pelajar dip. akauntansi.
    By: benzo_bandit|||https://www.facebook.com/crybabybenzo/posts/2534824123460971|||https://twitter.com/Benzo_Bandit|||https://www.youtube.com/channel/UCBpopLRyXWtZNf567V94QrQ
    +47reps
    diploma akauntansi Program Diploma Perakaunan digubal untuk melengkapkan graduan dengan pengetahuan dan kemahiran melalui pengalaman pendidikan bersepadu dalam disiplin perakaunan termasuk bidang dan sub-bidang perakaunan kewangan dan pengurusan, pengauditan, percukaian, kewangan, etika profesional serta pengetahuan pengurusan, maklumat digital.
    By: DonAnthonyJr|||https://de-de.facebook.com/donanthonyjr|||https://twitter.com/clardyperry|||https://www.reddit.com/user/DonAnthonyJr/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA