Adult

Biskut arab - Resepi Biskut Arab Lembut dan Cair di Mulut



main campak2 je.





Bukan apa, takut habis nanti masuk mulut semua… Oh ya, bagi yang nak buat tanpa topping, boleh juga cuba kosong macam tu saja.



Uli hingga jadi doh• Resepi biskut makmur resepi kuih yang.



Biskut arab azlina ina gebu resipi biskut raya paling mudah sedap sukatan cawan.





Cara-Cara Membuatnya 1.



Info lainnya mengenai resepi apam susu azlina ina bisa anda dapatkan disini kompilasi resepi azlina ina biskut, kek, apam susu strawberry moist apam susu pandan.





Biskut arab penyediaannya paling simple tapi sedap cair dalam mulut.



2 cawan tepung gandum• Biskut arab azlina ina gebu resipi biskut raya paling mudah sedap sukatan cawan.

Satukan butter, esen vanila, kuning telur, susu pekat, pewarna dan kacau pakai senduk je• Gabungkan dua tu.




Description: kedai bakery memang meriah.

Sexy:
Funny:
Views: 6319 Date: 12.07.2022 Favorited: 168 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Ia tak akan mengembang banyak, jadi tak perlu jarakkan jauh sangat.
Mungkin ada anak-anak yang request pada ibu-ibu mereka untuk makan kuih raya selepas ni, boleh buat sendiri sahaja.

Hot Categories

Latest Comments

    +373reps
    Bahan-bahan Bahan-bahan utama untuk membuat biskut suji / biskut arab ialah: 2 cawan tepung gandum 1 cawan gula halus (kalau tak ada gula halus, boleh kisar gula biasa atau guna gula aising) 1 cawan minyak ghee@ sapi *Hiasan terpulanglah nak bubuh ceri, kurma, atau sekadar kosong begitu saja. Pun dah cukup sedap!
    By: air_rik|||https://www.facebook.com/public/Rik-Air|||https://twitter.com/air_rik_|||https://www.youtube.com/watch?v=_3XdLlLBvm4
    +38reps
    Resepi biskut raya yang paling mudah dibuat sehinggakan budak kecil serupa kanak-kanak pun boleh buat. Tidak percaya? Sila lihat pada senarai bahan yang dipe .
    By: Chanzerr|||https://en-gb.facebook.com/public/Roby-Chaar|||https://twitter.com/PrimeTimeFUT/status/1030117064537722880|||https://www.reddit.com/r/disneyvacation/comments/bwhnml/how_to_sneak_in_a_bit_of_boob_when_youre_a_wiki/
    +75reps
    Biskut arab termasuk dalam senarai biskut yang disediakan pada hari raya. Biskut arab penyediaannya paling simple tapi sedap cair dalam mulut. Kanak-kanak sangat menyukai biskut ini. Resepi yang dikongsikan oleh Zalina Yahaya di Facebook ini boleh dapatkan 192 biji biskut arab. Kalau anda rasa terlalu banyak boleh buat setengah adunan sahaja.
    By: Brilliant-Nobody|||https://m.facebook.com/MemesFlirty/|||https://twitter.com/AshTreMarshall|||https://www.youtube.com/playlist?list=PLHirNAcxyKxMrl-svh5d--dfEGDyLPDDw
    +389reps
    bahan-bahan untuk membuat biskut suji arab 1 cawan minyak sapi 1 cawan gula halus 1/2 cawan susu tepung 2 cawan tepung gandum [wajib cuba: resepi biskut semperit almond] cara-cara untuk membuat biskut arab suji kacau minyak sapi dan gula sehingga sebati masukkan 1/2 cawan susu tepung dan kacau lagi
    By: daltonmojica|||https://www.facebook.com/Dalton-Mojica-227988758073576/|||https://twitter.com/daltonmojica|||https://dynamicwallpaper.club/wallpaper/gdqwepblngd
    +167reps
    Biskut arab termasuk biskut dengan penyediaan paling simple namun ia sedap dan meletop dalam mulut. Biskut ini sentiasa masuk dalam senarai biskut yang disediakan pada hari raya. Namun tidak hanya hari raya hari-hari biasa juga sesuai untuk menyediakan biskut arab. Rasanya yang meletop membuat kanak-kanak sangat tertarik dengan biskut ini.
    By: BetterCallTom|||https://www.facebook.com/bettercalltom.riparazioni/|||https://twitter.com/BetterCallTom|||https://www.reddit.com/user/BetterCallTom
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA