Adult

Ais krim onde onde - Wordless Wednesday 32











Ada dijual kat dalam peti sejuk sebelah cashier.



Berbalik pada resepi ini, saya memasak kuih onde onde pagi pagi hari sempena cuti Deepavali, jadi sambil sambil berehat di rumah, boleh lah menikmati kuih onde onde dengan air teh TWG.










Ais Krim Onde Onde Dari King’s Inspirasi dari Kuih Tradisional


AISKRIM KING'S BAHARU PERISA ONDE ONDE - Cuaca adakala panas lit lit, kami sekeluarga memang selalunya ada standby aiskrim dalam peti sejuk.




Review Aiskrim Onde


Setiap kali Encik Suami beli barang, saya pesan kalau ada aiskrim onde onde Nestlé jangan lupa beli.


Description: Salah satu barang yang aku jumpa iaiah aiskrim onde-one.

Sexy:
Funny:
Views: 8013 Date: 28.06.2022 Favorited: 102 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Adakah sebijik macam kuih Onde-Onde, ada kelapa parut diluar dan gula nisan yang diperbuat daripada nira kelapa di dalam.

Hot Categories

Latest Comments

    +197reps
    Aiskrim Mat Kool – 5 Tropikana Lime – 5 Nestle Onde-Onde – 3 Belum sempat tanya, kenapa Onde-Onde 3 je, terus terangkan. 2 tu sayang punya, abang makan satu je. Anak-anak tak reti makan, jadinya untuk kita berdua je. Owh oklah. Ni pernah viral tau, susah nak dapat. Terang akak kau lagi untuk kukuhkan kenapa dia 2 Aiskrim Onde-Onde.
    By: AuntieLili|||https://www.facebook.com/AuntieLiliShang/|||https://twitter.com/AuntieLili9|||https://www.reddit.com/user/AuntieLili
    +85reps
    Pendapat Peribadi Mengenai Aiskrim Onde-Onde Jenama Nestle Pertama sekali untuk pembungkusan. So far, pada Fiza nestle punya packaging memang tak pernah tak menarik. Semuanya cantik dan mencuri perhatian termasuklah aiskrim Onde-Onde kali ni. Serius! Terliur pulak tengok gambar kuih Onde-Onde dekat bungkusan. Kan? Bila unboxing . Inilah rupanya .
    By: finallyfocused|||https://www.facebook.com/people/Finally-Focused/100041368121175|||https://twitter.com/KynCash|||https://www.youtube.com/watch?v=AKrOIC3IK1U
    +218reps
    Aiskrim onde-onde; oleh-oleh kiriman Nestlé in Desserts, Food Review, by NaSa, December 17, 2021 Assalamualaikum Dalam kebanjiran produk makanan yang tetiba la rajin nak diinspirasikan oleh onde-onde atau buah melaka di Malaysia ni, aku baru perasan haritu yang Nestle ada juga keluarkan produk dengan perisa yang sama.
    By: Dyxo|||https://www.facebook.com/dyxomusic|||https://twitter.com/StriveDyxo|||https://www.youtube.com/watch?v=7JbM1BpabrA
    +120reps
    Aiskrim ni dah gigit separuh baru jumpa isi onde onde. Tapi rasa aiskrim tanpa isi pun dah sedap, rasa manis lemak santan dan pandan. Aiskrim ni di luar berperisa pandan dan kelapa dengan inti gula melaka dan kelapa parut. Inti macam kuih ketayap tapi versi aiskrim. Bagi Nina kemanisan tak terlampau. Dah rasa sekali nak lagi 😆😆 Tweet
    By: DocSwiss|||https://www.facebook.com/DocSWISS|||https://twitter.com/DocSwiss|||https://com.w3rank.ru/docswiss.com
    +169reps
    Uishh ~ Aiskrim Nestlé Onde-Onde! Konfem rasa Ondetik yang hepi sampai ke perut! #AiskrimOndeOnde #NestleIceCream
    By: COL_Fantastic|||https://www.facebook.com/colfantastic3|||https://twitter.com/Col_FS|||https://www.youtube.com/watch?v=Xitfoax5RhQ
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA