Adult

Cerpen cinta romantik selepas kahwin paksa - Cerpen Isteri Takut Malam Pertama










cer citer, cer citer: Cerpen


Dia berjanji tidak akan mensia siakan anak perempuannya yang satu ini.







Tapi apa yang aunty buat ni untuk kebaikan kamu berdua juga.



Pulang je rumah, memang tidur sahajalah aktivitiku.

Selesai, aku keluar dari rumah.







Baru je dia nak tarik selak pintu, tangan Hakimi menghalangnya dari dia membukanya.





Siapa cakap aku tak sedih? Namun aku yakin, dia mendengar segala apa yang aku perkatakan kepada sepupuku.




Description: Hairie pun belajar lagi.

Sexy:
Funny:
Views: 6173 Date: 14.04.2022 Favorited: 87 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +311reps
    Cerpen kahwin dengan duda. Hairie pun belajar lagi. Mak apa salah Anis. Yang mak cuak sangat ni kenapa. Cerpen Cinta Romantik Selepas Kahwin Paksa. Sekali lagi senduk melayang ke kepala aku. Haikal berpaling menghadap isterinya dengan muka tegang. Nur ryca erlena binti ryan saya cinta awak. Aku ni lelaki bukannya salah kalau kahwin lewat sikit.
    By: Awesome_AMG|||https://www.facebook.com/empressivemotorco/posts/2611189909140512|||https://twitter.com/Awesome_AMG|||https://www.youtube.com/watch?v=YSeekHiDZ6k
    +74reps
    Cerpen Menantu Pilihan Mak . 3 Hari Kenal Terus Lamar Kisah Cinta Pasangan Pjj Antara Benua Ini Memang Sweet Sangat . Cerpen Cinta Romantik Selepas Kahwin Paksa . Kisah Bercinta Selepas Kahwin Yang Sangat Sweet . Romantis Selepas Kahwin Kekuatan Mencari Cinta Wayang Mstar . Cerpen Romantis Cinta Selepas Nikah . Cerita Romantik Selepas Kahwin.
    By: aziz_faleh|||https://www.facebook.com/public/Aziz-Faleh|||https://twitter.com/aziz0fd|||https://www.reddit.com/user/aziz_faleh
    +367reps
    Tangannya melingkar di pinggangku, dia berbisik β€˜ I Love You, Sayang’ dengan nada romantik. Aku malu lalu menyembunyikan muka di dadanya, anak-anak berada di bilik permainan. Semakin tua semakin romantik dia ni, harap kebahagian kami berkekalan. *Ini cerpen pertama saya, beri komen atau teguran tentang karya saya.
    By: drkj|||https://en-gb.facebook.com/public/Drkj-San|||https://twitter.com/drkj|||https://www.reddit.com/user/drkj
    +245reps
    β€œAaaa In Shaa Allah Zif, hujung bulan ni kita orang kahwin,” kata Aizat sambil memandang acah-acah mesra dengan Syahira. Syahira acah-acah senyum. Padahal dalam hati rasa nak muntah. β€œWhat the surprise?!! Ternyata kau kahwin dulu dari aku?” Razif terkejut. β€œTu lah. Tadi aku nak bawa kad kahwin aku, tiba-tiba tertinggal pulak kat rumah.
    By: dave_rey|||https://www.facebook.com/public/Dave-Rey|||https://twitter.com/dave_rey|||https://www.youtube.com/watch?v=_yXhn_8xJto
    +200reps
    Webnovel a cerpen kahwin paksa dengan bos cerpen kahwin paksa cerpen kawin paksa jan 18 2013 this cerpen with this so called tergantung ending is the beginning. Cerpen isteri takut malam pertama. Cerita malam pertama kahwin paksa. Atas ihsan tiga orang yg sudi komen dan inginkan cerpen ini.
    By: FlatMedia|||https://www.facebook.com/flatmedia-194054647392082/|||https://twitter.com/flatmedia_nl|||https://www.reddit.com/user/FlatMedia/
media.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. media.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA